Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

Balıkesir

Şu anda Balıkesir ile ilgili blog yazılarımızı Balıkesir etiketi ile aramaktasınız. Balıkesir hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer Balıkesir ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Kazdağı Cam Seyir Terası
05 Aralık 2021 | Bölgemiz 0

Efsanelerin dağı İDA dağı yani Kazdağları yeni bir turizm destinasyonuna imza attı. Kazdağları’nın 836 rakımlı Şahinderesi Kanyonu’na yapılan cam seyir terasında Kazdağlarımızın; zenginliğini ve güzelliğini en iyi şekilde tanıtmayı hedefliyor.

Kazdağları’nda Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller
06 Ekim 2019 | Otelimiz 0

Bilindiği üzere Kazdağları (Ege) bölgesinde evcil hayvan kabul eden oteller çok sayıda değil. Ancak evcil hayvan kabul eden oteller arasında hem yemyeşil bahçesiyle, hem de bahçesindeki birçok hayvanla İda Natura Otel öne çıkıyor. Bungalov evleri arasında kalan büyük bir bahçeye sahip olan otelimizde bazı odalarımız sadece evcil hayvan dostu misafirlerimiz için ayrılmıştır. Bazı misafirlerimiz evcil hayvan kalan odalarda konaklamayı istemedikleri için onları da düşündük ve otelimizdeki odaların ve bungalovların bir kısmına evcil hayvan alınması diğer kalan kısmına ise alınmamasını kararlaştırdık. Yanlış da anlaşılmasını istemeyiz çünkü bazı misafirlerimiz gerçekten de sağlık sebepleri nedeniyle daha önceden evcil hayvan kalmış odalarda konaklayamıyorlar. Elbette onları da düşünmek zorundayız ama yeterli miktarda odayı ve bungalov evini evcil hayvanların konaklaması için ayırdığımızı bilmenizi isteriz :)

Kazdağları Sağlık Turizmi
08 Eylül 2019 | Bölgemiz, Sağlıklı Yaşam 0

Kazdağları otelleri için önemli bir kaynak olan bu akademik makale Dr.Öğretim Üyesi Gül YILMAZ (İstanbul Arel Üniversitesi) tarafından kaleme alınmıştır. Kazdağları bölgesi hakkında yazılmış olan bu makale için kendisine teşekkürü bir borç biliriz.

2018 Zeytinli Rock Festivali
27 Ağustos 2018 | Bölgemiz 0

Zeytinli Rock Festivali uzun yıllardır Akçay - Zeytinli (Edremit / Balıkesir) bölgesinde yapılan ve Türkiye`nin en büyük gençlik festivalleri arasında yer alan bir organizasyondur. Bu sene ise 29 Ağustos 2018 Salı günü başlayıp 2 Eylük 2018 Pazar günü bitecektir.

Evcil Hayvan Dostu Otel
30 Mart 2018 | Otelimiz 0

Dostluk arkadaşlık samimiyet sadakatlik onun için her şeyi yaparsın ama öyle bir zaman gelir ki  o dost, menfaat, çıkarlar, akraba ilişkileri, mal mülk birden dönüverir sosyal hayatta olmazsa olmazlardandır. Tabii ki teşbihte hata olmaz.

JCI Balıkesir Kazdağları Yürüyüş Etkinliği
17 Kasım 2017 | Basında Biz 0

11 Kasım günü otele giriş sonrası yönümüzü Kaz dağları’na çevirerek; Kızılkeçili Köyün’den başlayan; Sütüven Şelalesi, Hasanboğuldu, Beyoba Köyü, Zeytinli ve tekrar Kızılkeçili’ye ulaştığımız bir rota da yürüyüş yaptık.

Eşsiz doğa manzarası ile yol boyu zeytin hasadı yapan teyzeleri selamladığımız, temiz hava, ve bol oksijen eşliğinde geçen güzel bir yürüyüştü. Bu yürüyüş sırasında; efsanelere ev sahipliği yapmış olan İda Dağı’nın hikayesini, Hera, Afrodit ve Athena’nın aralarında yapılan tarihin ilk güzellik yarışmasını, Kral Pramidos’un oğlu Paris’i Kaz Dağlar’ında ölüme terk ettiğini, Paris’in burada yarı insan yarı Tanrı olarak büyüdüğünü, Zeus’un bu dağda doğduğunu ve ünlü Truva Savaş’ını buradan izlediğini ve Hasanboğuldu’ya geldiğimizde; ova köylerinden Hasan ile dağ köylerinden Emine arasında geçen hüzünlü aşk hikayesini bizlere yaklaşık 18 km’lik rotamız boyunca eşlik eden, aynı zamanda konaklama yaptığımız İda Natura Life Style Butik Otel’in sahibi Ali Canlı’dan dinledik.

Kazdağları Gezilecek Yerler
28 Şubat 2017 | Bölgemiz 0

Ülkemizin en temiz havasına sahip olduğu bilinen, yeşillikler içinde doğal bir merkez haline gelen Kazdağları, Balıkesir ile Çanakkale illeri sınırları içinde kalır. Alabildiğine yeşil, alabildiğine doğal bir coğrafya olduğu için her sene binlerce turist Kazdağları’na gelir. Ege Bölgesi ile Marmara Bölgesi arasında da bu bölgenin sınır görevi yaptığı söylenebilir. En çok merak edilen konu başlıklarından biri ise Kazdağları’nda Gezilecek Yerler ve nerelerin görülmesi gerektiğidir.

Antandros Antik Kenti
24 Ocak 2017 | Bölgemiz 0

Her yanı tarihi doku olan ülkemizde, bilhassa da mitolojik dönemlerden kalma önemli antik kentlerin yer alması insanları heyecanlandırır. Bu noktada Antandros antik kenti de adından sıkça söz ettirmektedir. Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Altınoluk’a 2 kilometre kala yer alan Antandros Antik Kenti, aynı zamanda önemli bir Troas kentidir de. Mysia ve Aiolis’i Troas’a bağlayan yolu görebilen bir yerde olan Antandros, denize dik olarak uzanan Kaletaşı Tepesi’nin zirve ve batı kısımlarının doruklarında yer alır. Yapılan kazılar ve araştırmalar bölgede önemli bir antik yaşamın olduğunu, çok çeşitli buluntuların da o dönemlere dair dikkat çekici ayrıntılara işaret ettiğini göstermektedir.

1 2 3 4 »