Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

Ahşap Ev Otel

Şu anda Ahşap Ev Otel ile ilgili blog yazılarımızı Ahşap Ev Otel etiketi ile aramaktasınız. Ahşap Ev Otel hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer Ahşap Ev Otel ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Kazdağları Kış Tatili
12 Ocak 2018 | Otelimiz 0

Hepimiz insanız öncelikle… Ve yaradılış gereği sosyal birer varlığız.

Okulların açılması ile beraber yoğun bir tempo, kalabalık şehirlerin insanı boğan, strese sokan bunaltıcı atmosferinden, araç gürültüsünden, sıkıcı ve anlamsız koşuşturmasından kısa bir süre de olsa, kendimizi biraz ödüllendirmek, hem vücudumuzu hem de zihnimizi toparlamak ve çocuklarımızla biraz daha ilgilenebilmek gerekir. Onları, balık istifi gibi servis araçlarından, hamburgerden ve en önemlisi de şu bilgisayar, cep telefonu ve tablet illetinden biraz koparıp 2 – 3 günlüğüne de olsa bir karne hediyesi olarak doğa ile tekrar tanıştırıp barıştırmaya; onlara yeşili, karı ve suyu tekrar hatırlatmaya varsanız, hemen bavulları toplayıp kafa dağıtmaya ne dersiniz?

Bungalov Ev Nasıl Yapılır?
24 Kasım 2015 | Otelimiz, Bizden Haberler 0

Kazdağları ahşap bungalov nedir? sorusu ile yazımıza başlayabiliriz.

Bahçe içerisinde doğa ile baş başa tek katlı tamamı ahşaptan yapılan, önünde en az iki kişilik balkonu bulunan doğa harikası bir yaşam alanıdır ahşap bungalovlar. Ahşap bungalov zemininde bazen beton kullanılır, ama tavsiye edilmez. Yerden 40-50 cm yüksekte inşa edilir. Kazdağları bölgesindeki oksijen yoğunluğu, endemik bitki kokuları ve Kazdağı çam kokusu ile birleştiğinde ahşap bungalovda tatilin keyfine diyecek yoktur.