Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

Bayramiç

Şu anda Bayramiç ile ilgili blog yazılarımızı Bayramiç etiketi ile aramaktasınız. Bayramiç hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer Bayramiç ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Kazdağları Sağlık Turizmi
08 Eylül 2019 | Bölgemiz, Sağlıklı Yaşam 0

Kazdağları otelleri için önemli bir kaynak olan bu akademik makale Dr.Öğretim Üyesi Gül YILMAZ (İstanbul Arel Üniversitesi) tarafından kaleme alınmıştır. Kazdağları bölgesi hakkında yazılmış olan bu makale için kendisine teşekkürü bir borç biliriz.

Kazdağları Türkiye`nin Oksijen Deposu
18 Ağustos 2015 | Genel 0

Kazdağları, Türkiye’nin Ege bölgesinde yer alan en yüksek dağlardan biridir. Ayrıca, oksijen açısında da oldukça zengin bir dağ bölgesidir. Son zamanlarda ülkemizde gelişen sanayiler ve atılan atıklardan dolayı temiz hava almanın pek mümkün olmadığı düşünülecek olursa burada konaklamak ya da yaşamak yeryüzünde cenneti görmekle eşdeğerdir diye düşünülebilir.

Kaz Dağları Nerede?
19 Ekim 2015 | Bölgemiz 0

Kazdağları ve Kaz Dağı olarak 2 farklı şekilde belirtilen bu dağ / dağlar Balıkesir ve Çanakkale sınırları içerisinde yer almaktadır. Biga Yarımadası boyunca uzanan bu dağ etrafında Karataş Tepe, Sarıkız Tepesi, Eybek Dağı, Dede Dağı, Babadağ, Gürgen Dağı ve Kocakatran Dağı yer almaktadır. 1774 metreye kadar uzanan Kaz Dağları`nın nerede olduğunu ve etrafındakileri gelin yazının devamında birlikte inceleyim.

Kazdağları Sarıkız Efsanesi
27 Haziran 2015 | Genel 0

Sarıkız, Çanakkale İli’ne bağlı Ayvacığın bir köyünde ailesi ile yaşarken, küçük yaşta annesi vefat eder. Babası Sarıkız’a “biliyorsun anneni çok severdim, burada çok hatırası var, anneni unutmam zor oluyor. Buradan göçelim” der ve Kazdağları’nın eteğinde Güre Köyü’nün yakınlarında ki Kavurmacılar Köyü’ne gelerek yerleşirler. Çobanlık yaparak geçimlerini sağlarlar. Zamanla köyde çok sevilir, sayılırlar. Köyün yaşlıları, gençleri Sarıkızı’n babasına akıl danışır. Köylüler onun ermiş olduğunu düşünürler.