Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

Butik Otel

Şu anda Butik Otel ile ilgili blog yazılarımızı Butik Otel etiketi ile aramaktasınız. Butik Otel hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer Butik Otel ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

2018 Zeytinli Rock Festivali
27 Ağustos 2018 | Bölgemiz 0

Zeytinli Rock Festivali uzun yıllardır Akçay - Zeytinli (Edremit / Balıkesir) bölgesinde yapılan ve Türkiye`nin en büyük gençlik festivalleri arasında yer alan bir organizasyondur. Bu sene ise 29 Ağustos 2018 Salı günü başlayıp 2 Eylük 2018 Pazar günü bitecektir.

Kazdağları Kış Tatili
12 Ocak 2018 | Otelimiz 0

Hepimiz insanız öncelikle… Ve yaradılış gereği sosyal birer varlığız.

Okulların açılması ile beraber yoğun bir tempo, kalabalık şehirlerin insanı boğan, strese sokan bunaltıcı atmosferinden, araç gürültüsünden, sıkıcı ve anlamsız koşuşturmasından kısa bir süre de olsa, kendimizi biraz ödüllendirmek, hem vücudumuzu hem de zihnimizi toparlamak ve çocuklarımızla biraz daha ilgilenebilmek gerekir. Onları, balık istifi gibi servis araçlarından, hamburgerden ve en önemlisi de şu bilgisayar, cep telefonu ve tablet illetinden biraz koparıp 2 – 3 günlüğüne de olsa bir karne hediyesi olarak doğa ile tekrar tanıştırıp barıştırmaya; onlara yeşili, karı ve suyu tekrar hatırlatmaya varsanız, hemen bavulları toplayıp kafa dağıtmaya ne dersiniz?

JCI Balıkesir Kazdağları Yürüyüş Etkinliği
17 Kasım 2017 | Basında Biz 0

11 Kasım günü otele giriş sonrası yönümüzü Kaz dağları’na çevirerek; Kızılkeçili Köyün’den başlayan; Sütüven Şelalesi, Hasanboğuldu, Beyoba Köyü, Zeytinli ve tekrar Kızılkeçili’ye ulaştığımız bir rota da yürüyüş yaptık.

Eşsiz doğa manzarası ile yol boyu zeytin hasadı yapan teyzeleri selamladığımız, temiz hava, ve bol oksijen eşliğinde geçen güzel bir yürüyüştü. Bu yürüyüş sırasında; efsanelere ev sahipliği yapmış olan İda Dağı’nın hikayesini, Hera, Afrodit ve Athena’nın aralarında yapılan tarihin ilk güzellik yarışmasını, Kral Pramidos’un oğlu Paris’i Kaz Dağlar’ında ölüme terk ettiğini, Paris’in burada yarı insan yarı Tanrı olarak büyüdüğünü, Zeus’un bu dağda doğduğunu ve ünlü Truva Savaş’ını buradan izlediğini ve Hasanboğuldu’ya geldiğimizde; ova köylerinden Hasan ile dağ köylerinden Emine arasında geçen hüzünlü aşk hikayesini bizlere yaklaşık 18 km’lik rotamız boyunca eşlik eden, aynı zamanda konaklama yaptığımız İda Natura Life Style Butik Otel’in sahibi Ali Canlı’dan dinledik.

Butik Otel Aktiviteleri
09 Kasım 2016 | Otelimiz 0

Otelimiz Kaz Dağları eteklerinde olması sebebiyle birçok farlı organizasyona ev sahipliği yapmaktadır. Tatilde yerli ya da yabancı turistler genellikle denize girmeyi düşünseler de İda Natura sahip olduğu muhteşem atmosferiyle bu fikre köklü bir değişim getirir. Neden mi? Çünkü hem denize yakın hem de dağın eteğinde bir tatil geçirme şansını misafirlerimize sunmaktayız.

İda Natura Style Butik Otel’de genellikle gerçekleştirilen aktiviteleri şunlardır:

Kazdağları Doğa ve Tabiat Turizmi
10 Ağustos 2016 | Bölgemiz 0

İnsanların gereksinim ve zevklerinin değişimi ile turistlerin yeni bir turizm beklentisi ortaya çıkmıştır. Turistler artık klasik “deniz, kum ve güneş” ten uzak bireysel veya küçük gruplar halinde doğa ile iç içe bir tatil yapmak ve gittiği yörenin örf adet ve kültürünü tanımak, doğal ve kültürel güzelliklerini yerinde görmek istemektedirler.

Kazdağları`nda Turizm Belgeli Doğal Yaşam Merkezi
23 Mart 2016 | Otelimiz, Sağlıklı Yaşam 0

Kazdağları; Athena, Hera ve Afrodit’in, dünyanın en güzel kadını, ‘en güzeline’ yazılı elmanın sahibi olmak için yarıştıkları, sonucunda Troia savaşlarına neden olan tarihin ilk güzellik yarışmasının yapıldığı yer. Homeros’un İlliada Destanı’nda ‘Bin Pınarlı İda’ diyerek övgüyle söz ettiği, Yunan Mitolojisi’ndeki tanrıların mekanı. Hasan ve Emine’nin, sonunda ölüm olan aşklarının yaşandığı, uzun sarı saçları, eşsiz güzelliği ve mükemmel ahlakıyla Sarıkız’ın sonsuzluğa erdiği oksijen cenneti Kaz Dağları… Bölgesinde, Kazdağları’nda Turizm Belgeli doğal yaşam merkezi olan tek otel olarak bilinen İda Natura Otel sizleri bekliyor…

Akciğer Hastalıkları
29 Şubat 2016 | Sağlıklı Yaşam 0

Sağlık insan hayatındaki en ciddi konudur ve bundan dolayı da tüm gereken sağlık tedbirleri alınmalı ve vücuda iyi bakılmalıdır. Bu noktada pek çok hastalıktan kurtulmak da mümkündür. Ancak kimi zaman söz konusu rahatsızlıkların bir şekilde yaşanmak durumunda kalır. Örneğin akciğer hastalıkları gerek yaşanılan ortamdan kaynaklı olarak, gerek ise kronik veya yaşlılık sebepli olarak ortaya çıkabilir.

KOAH
19 Şubat 2016 | Otelimiz, Sağlıklı Yaşam 0

İnsan sağlığı hayatın en merkezi konumunda, en önemli konusu olarak öne çıkmaktadır. Zaman zaman geçirilen basit rahatsızlıklardan ziyade daha ölümcül olanlar için sıkıntılı süreçler yaşanabilir. Bu anlamda vücuda iyi bakmak, doğru şekilde beslenmek, temiz hava almak, spor yapmak gibi önlemler alınmalıdır. Ölümcül hastalıklardan biri olarak bilinen KOAH hastalığı ise oldukça tehlikeli bir süreç yaşatır. Bu nedenle de Kazdağları eteğinde yer alan otelimizde solunum yolu hastalıkları için çeşitli alternatifler sunmaktayız.

Zeytinli Nerede?
15 Şubat 2016 | Bölgemiz 0

Akçay’a sadece 15 dakika mesafede olan Zeytinli, plajı ve denizinin temizliği bakımından en nadide tatil beldeleri arasından öne çıkıyor. Yaz ayların yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Zeytinli, huzuru ve sakinliği arayanlar için davetiye çıkarıyor. Tüm bu huzuruna rağmen modern gelişime de açık olan belde, görenleri kendine hayran bırakıyor. Doğası ve modern bir görsellik silsilesi olan Zeytinli nerede? diyorsanız, Edremit ilçesine bağlıdır diyebiliriz. Edremit’in bir mahallesi olan Zeytinli, Akçay ve Edremit arasında kalmaktadır. Zeytinli ismini bölgede yoğun bir şekilde yetiştirilen zeytinden almaktadır ki genel olarak Edremit ilçesi bir zeytin cennetidir. Kaz dağları eteklerine yayılmış Zeytinli Köyü / Beldesi ya da yeni büyükşehir belediyeleri yasasıyla mahallesi sahil bandıyla turizm açısından deniz severlerin en çok tercih ettiği bölgelerden biri olmuştur. Yazın sıcak aylarında soğuk ve tertemiz denizinde mavinin her tonuna özgürce kulaç atarak, tatilin tadını doyasıya çıkarabileceksiniz.

1 2 3 4 »