Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

Güre

Şu anda Güre ile ilgili blog yazılarımızı Güre etiketi ile aramaktasınız. Güre hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer Güre ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Kazdağları’nda Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller
06 Ekim 2019 | Otelimiz 0

Bilindiği üzere Kazdağları (Ege) bölgesinde evcil hayvan kabul eden oteller çok sayıda değil. Ancak evcil hayvan kabul eden oteller arasında hem yemyeşil bahçesiyle, hem de bahçesindeki birçok hayvanla İda Natura Otel öne çıkıyor. Bungalov evleri arasında kalan büyük bir bahçeye sahip olan otelimizde bazı odalarımız sadece evcil hayvan dostu misafirlerimiz için ayrılmıştır. Bazı misafirlerimiz evcil hayvan kalan odalarda konaklamayı istemedikleri için onları da düşündük ve otelimizdeki odaların ve bungalovların bir kısmına evcil hayvan alınması diğer kalan kısmına ise alınmamasını kararlaştırdık. Yanlış da anlaşılmasını istemeyiz çünkü bazı misafirlerimiz gerçekten de sağlık sebepleri nedeniyle daha önceden evcil hayvan kalmış odalarda konaklayamıyorlar. Elbette onları da düşünmek zorundayız ama yeterli miktarda odayı ve bungalov evini evcil hayvanların konaklaması için ayırdığımızı bilmenizi isteriz :)

Kazdağları Sağlık Turizmi
08 Eylül 2019 | Bölgemiz, Sağlıklı Yaşam 0

Kazdağları otelleri için önemli bir kaynak olan bu akademik makale Dr.Öğretim Üyesi Gül YILMAZ (İstanbul Arel Üniversitesi) tarafından kaleme alınmıştır. Kazdağları bölgesi hakkında yazılmış olan bu makale için kendisine teşekkürü bir borç biliriz.

Kazdağları Doğa ve Tabiat Turizmi
10 Ağustos 2016 | Bölgemiz 0

İnsanların gereksinim ve zevklerinin değişimi ile turistlerin yeni bir turizm beklentisi ortaya çıkmıştır. Turistler artık klasik “deniz, kum ve güneş” ten uzak bireysel veya küçük gruplar halinde doğa ile iç içe bir tatil yapmak ve gittiği yörenin örf adet ve kültürünü tanımak, doğal ve kültürel güzelliklerini yerinde görmek istemektedirler.

Kazdağları Alternatif Tatil
20 Temmuz 2016 | Bölgemiz 0

Tatil denince aklımıza: deniz, kum, güneş eşliğinde, beş yıldızlı bir otelde bilekliğimizi takıp resepsiyon görevlisinin “iyi tatiller” startı verdikten sonra havuza girmek, denizde güneşlenmek geliyordur. Yiyecek bölümlerinde tabaklarımızı doldurmak daha sonra sadece tabağın dörtte birini yedikten sonra kalanı çöpe atarak devam eden diğer günlerin tekrarlandığı bir tatil yapmak da akla gelir. Ama bu yazımızda doğayla baş başa, alternatif bir tatil nasıl olur konusunu işleyeceğiz. Alternatif tatil ise, Kazdağları otelleri arasında farklı bir yere sahip olan ida Natura Otel ile bir farklıdır. Bunu size aktarmaya çalışacağız.

Kazdağları`nda Turizm Belgeli Doğal Yaşam Merkezi
23 Mart 2016 | Otelimiz, Sağlıklı Yaşam 0

Kazdağları; Athena, Hera ve Afrodit’in, dünyanın en güzel kadını, ‘en güzeline’ yazılı elmanın sahibi olmak için yarıştıkları, sonucunda Troia savaşlarına neden olan tarihin ilk güzellik yarışmasının yapıldığı yer. Homeros’un İlliada Destanı’nda ‘Bin Pınarlı İda’ diyerek övgüyle söz ettiği, Yunan Mitolojisi’ndeki tanrıların mekanı. Hasan ve Emine’nin, sonunda ölüm olan aşklarının yaşandığı, uzun sarı saçları, eşsiz güzelliği ve mükemmel ahlakıyla Sarıkız’ın sonsuzluğa erdiği oksijen cenneti Kaz Dağları… Bölgesinde, Kazdağları’nda Turizm Belgeli doğal yaşam merkezi olan tek otel olarak bilinen İda Natura Otel sizleri bekliyor…

Güre Nerede?
16 Haziran 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir Edremit iline bağlı olan Güre, Edremit Körfezi’nde yer alır. Edremit’e 12 km uzaklıktaki belde, oldukça popüler ve huzurlu bir tatil beldesi olarak bilinmektedir. Bunun yanı sıra, Güre otelleri de bölgenin en bilindik otelleri arasında yer alır. Çünkü Güre kaplıcaları sadece Balıkesir çapında değil, tüm ülkece bilinmektedir. Kaplıcalarda keyif yapmak ya da Kazdağları içerisinde sağlık bulmak için Güre otelleri aklınızdaki ilk tercih olmalıdır.

Kazdağları dünyanın en çok oksijenini üreten bölgelerinden biri olmaktadır. Kaz Dağları’nın oksijen cenneti olması itibariyle, bölgeye gelenler oldukça sağlıklı günler geçirecekler. Güre nerede sorusunu soruyorsanız, Kaz Dağları Milli Park eteklerine bir "gelin" gibi yayılmış olduğunu belirtebiliriz. Gezip görülecek yerler bakımından oldukça zengin olan belde, kaplıcaları bakımından da çok ünlüdür. Her mevsim turistlere kapılarını açan saklı cennet, Türkiye’nin en bol kaynaklı beldeleri arasındadır.

Akçay Hakkında
18 Kasım 2015 | Genel 0

Yaz sezonunda nüfusu 400.000’e ulaşan Akçay, Kazdağları / Balıkesir – Çanakkale yöresinde en gözde tatil beldelerinden birisidir. Edremit Körfezi’nin tam olarak göbeğinde tatil yapmak isteyen kişilere ev sahipliği yapan Akçay’ın bir çok yerinden Kazdağları’nı görmeniz mümkündür. Pansiyonculuk kültürünü ve sıcak aile ortamını daha çok görebileceğiniz bir yerdir ve Türkiye’de en çok ikinci evine sahip olan insanların ikinci evlerine sahip olduğu beldemizdir.

Kusursuz Bir Tatil İçin Kaz Dağları
04 Eylül 2015 | Genel 0

Kazdağları yurdumuzda oksijenin en bol olduğu köşelerinden biridir. Pek çok efsaneye konu olan bu yeşili bol, şelaleleri, dereleriyle kendine hayran bırakan yere gittiğinizde tüm sıkıntılarınızdan kurtulup hafiflemeniz mümkün olacaktır. Ayrıca, gittiğinizde mutlaka kalıp biraz daha dinlenmek isteyebileceğiniz için Kazdağları otelleri size çok güzel imkânlar sağlıyor. Biga yarımadasının en yüksek tepesi olan Kazdağları, eskilerin de öğütlediği üzere hala doğal varlığını koruyabilmektedir.

Kazdağları`nda 4 Mevsim Tatil Fırsatı
22 Ağustos 2015 | Genel 0

Balıkesir’in Edremit ilçesi 4 mevsim tatil yapma olanağını tatilcilere sunmaktadır. Bu şekilde isteyen, istediği süre zarfında Türkiye’nin en önemli tatil beldelerini bünyesinde barındırmakta olan bu ilçede tatil yapabilmektedir. Özellikleri Kazdağları otelleri ile tatilcileri ağırlayarak, bir nevi onların gözlerini boyayan Edremit; Altınoluk, Güre, Akçay gibi önemli tatil beldelerinde vakit geçirme imkanını da tatilcilere sunmaktadır. Bu sayede bir nevi soğukla sıcağı bir arada yaşama, doğal güzellikleri yakından görme ve istenildiği zaman tatil yapabilmesi gibi fırsatları bünyesinde barındırmaktadır.

Kazdağları Türkiye`nin Oksijen Deposu
18 Ağustos 2015 | Genel 0

Kazdağları, Türkiye’nin Ege bölgesinde yer alan en yüksek dağlardan biridir. Ayrıca, oksijen açısında da oldukça zengin bir dağ bölgesidir. Son zamanlarda ülkemizde gelişen sanayiler ve atılan atıklardan dolayı temiz hava almanın pek mümkün olmadığı düşünülecek olursa burada konaklamak ya da yaşamak yeryüzünde cenneti görmekle eşdeğerdir diye düşünülebilir.

1 2 »