Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

Önlem

Şu anda Önlem ile ilgili blog yazılarımızı Önlem etiketi ile aramaktasınız. Önlem hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer Önlem ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Kazdağları Sürdürülebilir Turizm
18 Haziran 2023 | Otelimiz, Bizden Haberler, Sağlıklı Yaşam 0

Sürdürülebilir Turizm destinasyonun geleceğini korumak amacıyla turizmin doğal çevreye ve yerel halk kültürüne verebileceği zararları en aza indiren, bölge ekonomisine yapacağı katkıyı en üst düzeye çıkaran uygulamalardır. Bu doğrultuda kaydettiğimiz gelişmeyi ve çalışmanın şu ana kadar olan sonuçlarını üst yönetimimiz, çalışanlarımız, konuklarımız, tedarikçilerimiz ve diğer tüm partnerlerimiz ile paylaşmayı ve böylece bu noktada yaratacağımız farkındalığı artırarak, şu ana kadar gerçekleştirebilmiş olduğumuz ve gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalarda, tüm tarafların daha fazla katılımı ile niyetlerimizi ortak hedef ve başarılara dönüştürebilmeyi amaçlamaktayız.

KOAH Belirtileri
07 Mart 2016 | Sağlıklı Yaşam 0

En ciddi solunum sistemi rahatsızlıkları arasında ölümcül sonuçlara da neden olabilen KOAH da bulunur. Nefes darlığı olarak tanımlanabilen ve kendi içinde 4 ayrı seviyede değerlendirilen bu hastalık oldukça sıkıntılı bir süreç yaşatabilir.

Kişilerin en ufak bir nefes darlığı durumunda hasta olup olmadıklarını araştırmaları doğal iken, burada KOAH belirtileri konusunu bilmek de önem kazanır. Bu belirtilere göre ön tespit yapılabilir ya da tahminler daha güçlü yürütülebilir.

KOAH
19 Şubat 2016 | Otelimiz, Sağlıklı Yaşam 0

İnsan sağlığı hayatın en merkezi konumunda, en önemli konusu olarak öne çıkmaktadır. Zaman zaman geçirilen basit rahatsızlıklardan ziyade daha ölümcül olanlar için sıkıntılı süreçler yaşanabilir. Bu anlamda vücuda iyi bakmak, doğru şekilde beslenmek, temiz hava almak, spor yapmak gibi önlemler alınmalıdır. Ölümcül hastalıklardan biri olarak bilinen KOAH hastalığı ise oldukça tehlikeli bir süreç yaşatır. Bu nedenle de Kazdağları eteğinde yer alan otelimizde solunum yolu hastalıkları için çeşitli alternatifler sunmaktayız.

Tuz Odası Terapisi Nasıl Uygulanır?
27 Haziran 2015 | Otelimiz 0

Her tarafı tuzla kaplanmış bir odayı düşünün. Tavanda, duvarlarda ve yerde ama her yerde tuz var. Tuz Jeneratörü özel aygıt belli zaman dilimlerinde özel tuzu aerosol halinde odaya püskürtmekte.

Tuz Odasına girerken günlük elbiseler ile, terapi sırasında elbiselere tuz birikmesini ve elbiselerden toz çıkmasını önlemek ve hijyenin daimi olmasını sağlamak için koruyucu önlük giyilip, ayaklara da aynı şekilde koruyucu galoş takılır ve içerideki şezlonglarda iyileştirici etkiye sahip tuz solunmaya başlanır.