Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

Ahşap Bungalov

Şu anda Ahşap Bungalov ile ilgili blog yazılarımızı Ahşap Bungalov etiketi ile aramaktasınız. Ahşap Bungalov hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer Ahşap Bungalov ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Kazdağları Kış Tatili
12 Ocak 2018 | Otelimiz 0

Hepimiz insanız öncelikle… Ve yaradılış gereği sosyal birer varlığız.

Okulların açılması ile beraber yoğun bir tempo, kalabalık şehirlerin insanı boğan, strese sokan bunaltıcı atmosferinden, araç gürültüsünden, sıkıcı ve anlamsız koşuşturmasından kısa bir süre de olsa, kendimizi biraz ödüllendirmek, hem vücudumuzu hem de zihnimizi toparlamak ve çocuklarımızla biraz daha ilgilenebilmek gerekir. Onları, balık istifi gibi servis araçlarından, hamburgerden ve en önemlisi de şu bilgisayar, cep telefonu ve tablet illetinden biraz koparıp 2 – 3 günlüğüne de olsa bir karne hediyesi olarak doğa ile tekrar tanıştırıp barıştırmaya; onlara yeşili, karı ve suyu tekrar hatırlatmaya varsanız, hemen bavulları toplayıp kafa dağıtmaya ne dersiniz?

Kazdağları`nda Turizm Belgeli Doğal Yaşam Merkezi
23 Mart 2016 | Otelimiz, Sağlıklı Yaşam 0

Kazdağları; Athena, Hera ve Afrodit’in, dünyanın en güzel kadını, ‘en güzeline’ yazılı elmanın sahibi olmak için yarıştıkları, sonucunda Troia savaşlarına neden olan tarihin ilk güzellik yarışmasının yapıldığı yer. Homeros’un İlliada Destanı’nda ‘Bin Pınarlı İda’ diyerek övgüyle söz ettiği, Yunan Mitolojisi’ndeki tanrıların mekanı. Hasan ve Emine’nin, sonunda ölüm olan aşklarının yaşandığı, uzun sarı saçları, eşsiz güzelliği ve mükemmel ahlakıyla Sarıkız’ın sonsuzluğa erdiği oksijen cenneti Kaz Dağları… Bölgesinde, Kazdağları’nda Turizm Belgeli doğal yaşam merkezi olan tek otel olarak bilinen İda Natura Otel sizleri bekliyor…

Kazdağları`nı Ziyaret Etmek İçin 5 Neden
04 Aralık 2015 | Otelimiz, Bizden Haberler 0

Kaz Dağı (Kazdağları, Kaz Dağları ya da İda Dağı) Türkiye’nin en önemli oksijen kaynağı. Öyle ki, çevreci kişilerin ve kuruluşların eylemleriyle sık sık medyada kendisine yer buluyor. Bu insanlar neden Kazdağları’nı korumaya çalışıyorlar ki? İşleri güçleri yok herhalde, oralarda boş boş vakit geçiriyorlardır diyebilirsiniz. Aslında, hiç de öyle olmadığını konuya göz attığınızda görebilirsiniz çünkü Kazdağları hem dünya hem de biricik ülkemiz için çok önemli bir yere sahip, Türkiye’nin oksijen bakımından en zengin ormanıdır kendisi. Haliyle, tüm coğrafi terimler ele alındığında da en zengin oksijen kaynağı, doğal güzelliği. Yani Kazdağları insanlık için önemli, hem de çok ama çok önemli. Senin için, benim için, bizim için, çocuklarımız hatta torunlarımız için de çok önemli. Onu kaybetme gibi bir aptallık yapma lüksüne sahip değiliz, kaybedemeyiz. Bu doğal harikayı yerinde görerek, sizi de bir Kazdağları sevdalısına dönüştürmek istiyoruz, ciddiyiz.

Bungalov Ev Nasıl Yapılır?
24 Kasım 2015 | Otelimiz, Bizden Haberler 0

Kazdağları ahşap bungalov nedir? sorusu ile yazımıza başlayabiliriz.

Bahçe içerisinde doğa ile baş başa tek katlı tamamı ahşaptan yapılan, önünde en az iki kişilik balkonu bulunan doğa harikası bir yaşam alanıdır ahşap bungalovlar. Ahşap bungalov zemininde bazen beton kullanılır, ama tavsiye edilmez. Yerden 40-50 cm yüksekte inşa edilir. Kazdağları bölgesindeki oksijen yoğunluğu, endemik bitki kokuları ve Kazdağı çam kokusu ile birleştiğinde ahşap bungalovda tatilin keyfine diyecek yoktur.

Sarıkız Efsanesi ile Sarıkız Tepesi Zirvesine Yolculuk
08 Eylül 2015 | Otelimiz 0

Tatili doğanın içinde ve muhteşem yerlere sahip bir bölgede yapmak isteyenler bunun için İda Natura Kazdağları Butik Otel ile istedikleri bu tatili rahatlıkla yapabilirler. Kazdağları Otelleri seçeneği arayanlar için burası Kazdağları eteklerinde bulunan oldukça sıcak bir ortam olarak sizleri bekliyor. Tatilini burada yapanlar efsanelere konu olmuş Sarıkız Tepesi zirvesini de gün içinde istedikleri zaman ziyaret etme imkanı bulabilirler. Aynı şekilde çevrede yakın olan bütün antik kentleri ve tarihi yerleri gezerek tamamen doğanın içinde bir tatil yaşayabilirler. Huzurlu ve sesten uzak bir tatil hayal ediyorsanız burası aradığınızı bulabileceğiniz imkanı sizlere sunuyor.