Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

Altınoluk Denize Girilecek Yerler

Şu anda Altınoluk Denize Girilecek Yerler ile ilgili blog yazılarımızı Altınoluk Denize Girilecek Yerler etiketi ile aramaktasınız. Altınoluk Denize Girilecek Yerler hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer Altınoluk Denize Girilecek Yerler ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Altınoluk Nerede?
08 Ocak 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir şehrinin Edremit ilçesinin en güzide bölgesi olan Altınoluk, dinlenme ve tatiliniz için en ideal gezi rotanızdan biridir. Altınoluk Nerede diye merak ediyorsanız ve gitmek istiyorsanız, Kuzeyinde bulunan bol oksijenli Kaz dağları sizleri selamlayacak, güneyinde Ege Denizi Edremit Körfezi’yle görsel bir şölen yaşatacak. Mavi ve yeşilin muhteşem buluşmasına tanıklık edecek, hayranlığınızı bir ömür boyu taşıyacaksınız. Yılın her mevsimi yeşil doğasından hiçbir şey kaybetmeyen Altınoluk, keyifli bir gün geçirmeniz için gerekli tüm donanıma sahiptir. Ayrıca tarihi ve doğal güzellikleri bakımından çok zengindir ve kendine hayran bırakacak güzellikler cennetine sahiptir. Kazdağları‘nın kaynak suları Altınoluk çeşmelerinden akmaktadır. Masmavi Ege Denizi ile benzersiz sahiller ve plajlara sahip, Mitolojide “ışıklar sahili” olarak bilinen cennetten bir köşe sizleri bekliyor.