Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

Altınoluk Nerede?

Şu anda Altınoluk Nerede? ile ilgili blog yazılarımızı Altınoluk Nerede? etiketi ile aramaktasınız. Altınoluk Nerede? hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer Altınoluk Nerede? ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Altınoluk Gezilecek Yerler
09 Şubat 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir Edremit’in en nadide ve gözde tatil beldelerinden biri olan ve sakin sokakları ve huzurlu tadıyla ruhunuzu okşayan bir tatilin adresi Altınoluk sizleri davet ediyor. Yüzünüze çarpan hafif meltemi ruhunuzda hissedecek, zeytin ağaçları silsilesi içinde bir masal diyarında gibi hissedeceksiniz. Altınoluk’ta geçireceğiniz birkaç günlük tatil gezintisinde, görmeden geriye dönmemeniz gereken tarihi ve doğal güzellik fışkırmaktadır. Bu güzellik deryasında efsanevi bir aşka ev sahipliği yapmış Hasanboğuldu Göleti ve onu takip eden Sütüven Şelalesi akla ilk gelen isimler arasındadır. Altınoluk kanyonu Şahindere uçsuz bucaksız görsel bir şölene katılmanızı sağlayarak sizleri selamlıyor. Kazdağları’ndan itibaren Edremit Körfezi’ne kadar uzanan, bol oksijenli kanyon, dinlenme ve yürüyüş amaçlı olarak ev sahipliği yapıyor. Altınoluk gezilecek yerler bakımından Türkiye’nin en güzide beldeleri arasına girmeyi başarmıştır. Tarihi ve doğal gelişen mimarisi ile ayrıca göz doldurmaktadır.

Güre Nerede?
16 Haziran 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir Edremit iline bağlı olan Güre, Edremit Körfezi’nde yer alır. Edremit’e 12 km uzaklıktaki belde, oldukça popüler ve huzurlu bir tatil beldesi olarak bilinmektedir. Bunun yanı sıra, Güre otelleri de bölgenin en bilindik otelleri arasında yer alır. Çünkü Güre kaplıcaları sadece Balıkesir çapında değil, tüm ülkece bilinmektedir. Kaplıcalarda keyif yapmak ya da Kazdağları içerisinde sağlık bulmak için Güre otelleri aklınızdaki ilk tercih olmalıdır.

Kazdağları dünyanın en çok oksijenini üreten bölgelerinden biri olmaktadır. Kaz Dağları’nın oksijen cenneti olması itibariyle, bölgeye gelenler oldukça sağlıklı günler geçirecekler. Güre nerede sorusunu soruyorsanız, Kaz Dağları Milli Park eteklerine bir "gelin" gibi yayılmış olduğunu belirtebiliriz. Gezip görülecek yerler bakımından oldukça zengin olan belde, kaplıcaları bakımından da çok ünlüdür. Her mevsim turistlere kapılarını açan saklı cennet, Türkiye’nin en bol kaynaklı beldeleri arasındadır.

Altınoluk Nereye Bağlı?
22 Ocak 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir iline bağlı olan Altınoluk, Türkiye’nin bağrından fışkıran bir güzellik deryasıdır. Özellikle yaz aylarında cıvıldayan Altınoluk, Balıkesir Edremit’in incisi olarak turizm sektörüne damgasını vurmaktadır. Bol yeşili ve denizi ile ünlü olmanın yanı sıra, doğal yapısı ve tarihi mimarisi doğal kalmış nadide güzellikler arasındadır. Altınoluk nereye bağlı diyorsanız yazımızı okumaya devam edelim. 1957 yılında belde olan Altınoluk hizmetlerine daha geniş bir yelpazeyle devam etmektedir. Geçtiğimiz dönemde büyük şehir yasasıyla Balıkesir’in büyük şehir belediyesi olmasından sonra Altınoluk, belde vasfını kaybederek Edremit ilçesinin bir mahallesi olmuştur.

Altınoluk Nerede?
08 Ocak 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir şehrinin Edremit ilçesinin en güzide bölgesi olan Altınoluk, dinlenme ve tatiliniz için en ideal gezi rotanızdan biridir. Altınoluk Nerede diye merak ediyorsanız ve gitmek istiyorsanız, Kuzeyinde bulunan bol oksijenli Kaz dağları sizleri selamlayacak, güneyinde Ege Denizi Edremit Körfezi’yle görsel bir şölen yaşatacak. Mavi ve yeşilin muhteşem buluşmasına tanıklık edecek, hayranlığınızı bir ömür boyu taşıyacaksınız. Yılın her mevsimi yeşil doğasından hiçbir şey kaybetmeyen Altınoluk, keyifli bir gün geçirmeniz için gerekli tüm donanıma sahiptir. Ayrıca tarihi ve doğal güzellikleri bakımından çok zengindir ve kendine hayran bırakacak güzellikler cennetine sahiptir. Kazdağları‘nın kaynak suları Altınoluk çeşmelerinden akmaktadır. Masmavi Ege Denizi ile benzersiz sahiller ve plajlara sahip, Mitolojide “ışıklar sahili” olarak bilinen cennetten bir köşe sizleri bekliyor.

Kaz Dağları Nerede?
19 Ekim 2015 | Bölgemiz 0

Kazdağları ve Kaz Dağı olarak 2 farklı şekilde belirtilen bu dağ / dağlar Balıkesir ve Çanakkale sınırları içerisinde yer almaktadır. Biga Yarımadası boyunca uzanan bu dağ etrafında Karataş Tepe, Sarıkız Tepesi, Eybek Dağı, Dede Dağı, Babadağ, Gürgen Dağı ve Kocakatran Dağı yer almaktadır. 1774 metreye kadar uzanan Kaz Dağları`nın nerede olduğunu ve etrafındakileri gelin yazının devamında birlikte inceleyim.