Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

Edremit Körfezi

Şu anda Edremit Körfezi ile ilgili blog yazılarımızı Edremit Körfezi etiketi ile aramaktasınız. Edremit Körfezi hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer Edremit Körfezi ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Kazdağları Sağlık Turizmi
08 Eylül 2019 | Bölgemiz, Sağlıklı Yaşam 0

Kazdağları otelleri için önemli bir kaynak olan bu akademik makale Dr.Öğretim Üyesi Gül YILMAZ (İstanbul Arel Üniversitesi) tarafından kaleme alınmıştır. Kazdağları bölgesi hakkında yazılmış olan bu makale için kendisine teşekkürü bir borç biliriz.

Kazdağlarında Bayram Tatili Paketi
13 Ağustos 2018 | Otelimiz 0

Kazdağları, Ege Denizi`ne hakim olan tepeleri sayesinde muhteşem bir manzaraya sahiptir. Ayrıca, Edremit Körfezi ve Çanakkale de Kazdağları bölgesi içerisinde yer aldığı için deniz açısından da avantaja sahiptir.

Kazdağları Gezilecek Yerler
28 Şubat 2017 | Bölgemiz 0

Ülkemizin en temiz havasına sahip olduğu bilinen, yeşillikler içinde doğal bir merkez haline gelen Kazdağları, Balıkesir ile Çanakkale illeri sınırları içinde kalır. Alabildiğine yeşil, alabildiğine doğal bir coğrafya olduğu için her sene binlerce turist Kazdağları’na gelir. Ege Bölgesi ile Marmara Bölgesi arasında da bu bölgenin sınır görevi yaptığı söylenebilir. En çok merak edilen konu başlıklarından biri ise Kazdağları’nda Gezilecek Yerler ve nerelerin görülmesi gerektiğidir.

Hasan Boğuldu`nun Hikayesi Efsanesi
11 Nisan 2016 | Bölgemiz 0

Kazdağları’nın en önemli hikayelerinden birisi de Hasan Boğuldu efsanesidir. Hasanboğuldu hikayesi uzun bir geçmişe dayanmakta ve bir aşk hikayesi olarak da bilinmektedir.

Edremit Körfezi’nde eskiden beri gelenek haline gelmiş çarşamba günleri kurulan yöresel pazarda, köylüler gelerek ellerindeki yetiştirdikleri ya da emek verdikleri ürünleri satar. İhtiyaçları olan ürünleri alarak da alış verişlerini gerçekleştirirdi. Bunun temelinde de Hasan Boğuldu hikayesi yer almaktadır.

Yeşilyurt Nerede
12 Şubat 2016 | Bölgemiz 0

Kaz Dağları eteklerine usulca yayılmış bir masal diyarı Yeşilyurt, görenleri kendine hayran bırakıyor. Çanakkale’de yer alan ve mistik bir dokuya sahip olan Yeşilyurt köyü doğal doğallığından hiçbir şey kaybetmemiştir. Zeytin ve çam ağaçlarıyla süslenmiş Yeşilyurt, huzur ve sakin bir ortam arayanlar için kapılarını sonuma kadar açmaktadır. Edremit Körfezi’nin sonunda yer alan İzmir – Çanakkale yolu üzerinde bulunan oksijeni en bol Kaz dağları batı ucunda sizleri selamlıyor. Oldukça ilginç ve görenleri kendine hayran bırakan özellikleriyle öne çıkmaktadır. Dünyanın en fazla oksijen barındıran ikinci yeri olan Kaz Dağları’nın eteklerinde dinlenmek ve huzur arayanları selamlıyor. Yeşilyurt Köyü içinde yer alan evler doğal yapısı bozulmamış taşlarla çevrilidir. Yaz boyunca yüzünüzü okşayan tatlı bir esintiyle karşılaşır, doğal kaynaklarıyla beslenir, birkaç günlük tatilinizin hiç bitmesini istemezsiniz.

Altınoluk Gezilecek Yerler
09 Şubat 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir Edremit’in en nadide ve gözde tatil beldelerinden biri olan ve sakin sokakları ve huzurlu tadıyla ruhunuzu okşayan bir tatilin adresi Altınoluk sizleri davet ediyor. Yüzünüze çarpan hafif meltemi ruhunuzda hissedecek, zeytin ağaçları silsilesi içinde bir masal diyarında gibi hissedeceksiniz. Altınoluk’ta geçireceğiniz birkaç günlük tatil gezintisinde, görmeden geriye dönmemeniz gereken tarihi ve doğal güzellik fışkırmaktadır. Bu güzellik deryasında efsanevi bir aşka ev sahipliği yapmış Hasanboğuldu Göleti ve onu takip eden Sütüven Şelalesi akla ilk gelen isimler arasındadır. Altınoluk kanyonu Şahindere uçsuz bucaksız görsel bir şölene katılmanızı sağlayarak sizleri selamlıyor. Kazdağları’ndan itibaren Edremit Körfezi’ne kadar uzanan, bol oksijenli kanyon, dinlenme ve yürüyüş amaçlı olarak ev sahipliği yapıyor. Altınoluk gezilecek yerler bakımından Türkiye’nin en güzide beldeleri arasına girmeyi başarmıştır. Tarihi ve doğal gelişen mimarisi ile ayrıca göz doldurmaktadır.

Güre Nerede?
16 Haziran 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir Edremit iline bağlı olan Güre, Edremit Körfezi’nde yer alır. Edremit’e 12 km uzaklıktaki belde, oldukça popüler ve huzurlu bir tatil beldesi olarak bilinmektedir. Bunun yanı sıra, Güre otelleri de bölgenin en bilindik otelleri arasında yer alır. Çünkü Güre kaplıcaları sadece Balıkesir çapında değil, tüm ülkece bilinmektedir. Kaplıcalarda keyif yapmak ya da Kazdağları içerisinde sağlık bulmak için Güre otelleri aklınızdaki ilk tercih olmalıdır.

Kazdağları dünyanın en çok oksijenini üreten bölgelerinden biri olmaktadır. Kaz Dağları’nın oksijen cenneti olması itibariyle, bölgeye gelenler oldukça sağlıklı günler geçirecekler. Güre nerede sorusunu soruyorsanız, Kaz Dağları Milli Park eteklerine bir "gelin" gibi yayılmış olduğunu belirtebiliriz. Gezip görülecek yerler bakımından oldukça zengin olan belde, kaplıcaları bakımından da çok ünlüdür. Her mevsim turistlere kapılarını açan saklı cennet, Türkiye’nin en bol kaynaklı beldeleri arasındadır.

Altınoluk Nereye Bağlı?
22 Ocak 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir iline bağlı olan Altınoluk, Türkiye’nin bağrından fışkıran bir güzellik deryasıdır. Özellikle yaz aylarında cıvıldayan Altınoluk, Balıkesir Edremit’in incisi olarak turizm sektörüne damgasını vurmaktadır. Bol yeşili ve denizi ile ünlü olmanın yanı sıra, doğal yapısı ve tarihi mimarisi doğal kalmış nadide güzellikler arasındadır. Altınoluk nereye bağlı diyorsanız yazımızı okumaya devam edelim. 1957 yılında belde olan Altınoluk hizmetlerine daha geniş bir yelpazeyle devam etmektedir. Geçtiğimiz dönemde büyük şehir yasasıyla Balıkesir’in büyük şehir belediyesi olmasından sonra Altınoluk, belde vasfını kaybederek Edremit ilçesinin bir mahallesi olmuştur.

Akçay Nerede?
13 Ocak 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir Edremit ilçesine bağlı, Türkiye’nin en güzel cennet köşelerinden biri olan Akçay, dinlenirken tatil yapmanızı sağlıyor. Edremit İlçe merkezine 8 km uzaklıkta olan, her yıl on binlerce turistin tatil hayallerini gerçeğe taşıyan gerçek bir huzurdan bahsediyoruz. Akçay tertemiz havası, bol oksijeni, doğası, mavisi ve yeşili ile sizleri kucaklıyor. Tüm tatilcilerden tam puan alan Akçay nerede? Diyorsanız, Kazdağları’na Akçay Deresi’nden dökülen beyaz mermerlerden dolayı Akçay adını alarak, Edremit’e bağlı Türkiye’nin doğal kalan ender cennetlerinden olduğunu söyleyebiliriz. Akçay nüfusu 20 bin olup, turizm sezonunda 100 – 150 bin seviyelerine ulaşmaktadır.

Altınoluk Nerede?
08 Ocak 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir şehrinin Edremit ilçesinin en güzide bölgesi olan Altınoluk, dinlenme ve tatiliniz için en ideal gezi rotanızdan biridir. Altınoluk Nerede diye merak ediyorsanız ve gitmek istiyorsanız, Kuzeyinde bulunan bol oksijenli Kaz dağları sizleri selamlayacak, güneyinde Ege Denizi Edremit Körfezi’yle görsel bir şölen yaşatacak. Mavi ve yeşilin muhteşem buluşmasına tanıklık edecek, hayranlığınızı bir ömür boyu taşıyacaksınız. Yılın her mevsimi yeşil doğasından hiçbir şey kaybetmeyen Altınoluk, keyifli bir gün geçirmeniz için gerekli tüm donanıma sahiptir. Ayrıca tarihi ve doğal güzellikleri bakımından çok zengindir ve kendine hayran bırakacak güzellikler cennetine sahiptir. Kazdağları‘nın kaynak suları Altınoluk çeşmelerinden akmaktadır. Masmavi Ege Denizi ile benzersiz sahiller ve plajlara sahip, Mitolojide “ışıklar sahili” olarak bilinen cennetten bir köşe sizleri bekliyor.

1 2 »