Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

Hasanboğuldu

Şu anda Hasanboğuldu ile ilgili blog yazılarımızı Hasanboğuldu etiketi ile aramaktasınız. Hasanboğuldu hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer Hasanboğuldu ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Kazdağlarında Bayram Tatili Paketi
13 Ağustos 2018 | Otelimiz 0

Kazdağları, Ege Denizi`ne hakim olan tepeleri sayesinde muhteşem bir manzaraya sahiptir. Ayrıca, Edremit Körfezi ve Çanakkale de Kazdağları bölgesi içerisinde yer aldığı için deniz açısından da avantaja sahiptir.

Evcil Hayvan Dostu Otel
30 Mart 2018 | Otelimiz 0

Dostluk arkadaşlık samimiyet sadakatlik onun için her şeyi yaparsın ama öyle bir zaman gelir ki  o dost, menfaat, çıkarlar, akraba ilişkileri, mal mülk birden dönüverir sosyal hayatta olmazsa olmazlardandır. Tabii ki teşbihte hata olmaz.

JCI Balıkesir Kazdağları Yürüyüş Etkinliği
17 Kasım 2017 | Basında Biz 0

11 Kasım günü otele giriş sonrası yönümüzü Kaz dağları’na çevirerek; Kızılkeçili Köyün’den başlayan; Sütüven Şelalesi, Hasanboğuldu, Beyoba Köyü, Zeytinli ve tekrar Kızılkeçili’ye ulaştığımız bir rota da yürüyüş yaptık.

Eşsiz doğa manzarası ile yol boyu zeytin hasadı yapan teyzeleri selamladığımız, temiz hava, ve bol oksijen eşliğinde geçen güzel bir yürüyüştü. Bu yürüyüş sırasında; efsanelere ev sahipliği yapmış olan İda Dağı’nın hikayesini, Hera, Afrodit ve Athena’nın aralarında yapılan tarihin ilk güzellik yarışmasını, Kral Pramidos’un oğlu Paris’i Kaz Dağlar’ında ölüme terk ettiğini, Paris’in burada yarı insan yarı Tanrı olarak büyüdüğünü, Zeus’un bu dağda doğduğunu ve ünlü Truva Savaş’ını buradan izlediğini ve Hasanboğuldu’ya geldiğimizde; ova köylerinden Hasan ile dağ köylerinden Emine arasında geçen hüzünlü aşk hikayesini bizlere yaklaşık 18 km’lik rotamız boyunca eşlik eden, aynı zamanda konaklama yaptığımız İda Natura Life Style Butik Otel’in sahibi Ali Canlı’dan dinledik.

Kazdağları Gezilecek Yerler
28 Şubat 2017 | Bölgemiz 0

Ülkemizin en temiz havasına sahip olduğu bilinen, yeşillikler içinde doğal bir merkez haline gelen Kazdağları, Balıkesir ile Çanakkale illeri sınırları içinde kalır. Alabildiğine yeşil, alabildiğine doğal bir coğrafya olduğu için her sene binlerce turist Kazdağları’na gelir. Ege Bölgesi ile Marmara Bölgesi arasında da bu bölgenin sınır görevi yaptığı söylenebilir. En çok merak edilen konu başlıklarından biri ise Kazdağları’nda Gezilecek Yerler ve nerelerin görülmesi gerektiğidir.

Ege`nin En Şirin Beldeleri
04 Ocak 2017 | Bölgemiz 0

Ege Bölgesi, hem tarihi zenginlikleri hem de kültürüyle Türkiye’nin en fazla turist ağırlayan merkezlerinden bir tanesi. Ege Bölgesi’ni ziyaret etmek istiyorsanız, bu yazımızda birbirinden sevimli beldeyi sizlerle paylaşacağız. Öyle ki Kazdağları eteklerinde olan otelimiz size muhteşem bir tatil fırsatı sunuyor. Ayrıca, bölgemizdeki birçok şirin beldeye de kolay bir şekilde ulaşabilmeniz mümkün olacaktır.

Kazdağları Doğa ve Tabiat Turizmi
10 Ağustos 2016 | Bölgemiz 0

İnsanların gereksinim ve zevklerinin değişimi ile turistlerin yeni bir turizm beklentisi ortaya çıkmıştır. Turistler artık klasik “deniz, kum ve güneş” ten uzak bireysel veya küçük gruplar halinde doğa ile iç içe bir tatil yapmak ve gittiği yörenin örf adet ve kültürünü tanımak, doğal ve kültürel güzelliklerini yerinde görmek istemektedirler.

Kazdağları Alternatif Tatil
20 Temmuz 2016 | Bölgemiz 0

Tatil denince aklımıza: deniz, kum, güneş eşliğinde, beş yıldızlı bir otelde bilekliğimizi takıp resepsiyon görevlisinin “iyi tatiller” startı verdikten sonra havuza girmek, denizde güneşlenmek geliyordur. Yiyecek bölümlerinde tabaklarımızı doldurmak daha sonra sadece tabağın dörtte birini yedikten sonra kalanı çöpe atarak devam eden diğer günlerin tekrarlandığı bir tatil yapmak da akla gelir. Ama bu yazımızda doğayla baş başa, alternatif bir tatil nasıl olur konusunu işleyeceğiz. Alternatif tatil ise, Kazdağları otelleri arasında farklı bir yere sahip olan ida Natura Otel ile bir farklıdır. Bunu size aktarmaya çalışacağız.

Hasanboğuldu Sütüven Yürüyüşü
26 Mayıs 2016 | Bölgemiz 0

Kaz Dağları (İda), Homeros’un İlyada Destanı’nda bahsettiği gibi “Bin Pınarlı İda” Dağı’nda doğa yürüyüşleri benzersizdir. Kaz Dağları’nda doğa ve sağlık oteli olarak hizmet veren İda Natura Otel, Kaz Dağı eteklerinde Milli Park’ın sınırında olan Kızılkeçili Köyü’nde bulunmaktadır. Kızılkeçili Köyü Akçay’a 3 km. havaalanına 13 km. Adatepe’ye 24 km. Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ne ve Tuncel Kurtiz’in mezarına 12 km. Antandros (Altınoluk) kazı alanına 18 km. mesafede bulunmaktadır.

Hasan Boğuldu`nun Hikayesi Efsanesi
11 Nisan 2016 | Bölgemiz 0

Kazdağları’nın en önemli hikayelerinden birisi de Hasan Boğuldu efsanesidir. Hasanboğuldu hikayesi uzun bir geçmişe dayanmakta ve bir aşk hikayesi olarak da bilinmektedir.

Edremit Körfezi’nde eskiden beri gelenek haline gelmiş çarşamba günleri kurulan yöresel pazarda, köylüler gelerek ellerindeki yetiştirdikleri ya da emek verdikleri ürünleri satar. İhtiyaçları olan ürünleri alarak da alış verişlerini gerçekleştirirdi. Bunun temelinde de Hasan Boğuldu hikayesi yer almaktadır.

1 2 3 4 »