Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

Doğa Yürüyüşü

Şu anda Doğa Yürüyüşü ile ilgili blog yazılarımızı Doğa Yürüyüşü etiketi ile aramaktasınız. Doğa Yürüyüşü hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer Doğa Yürüyüşü ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Kazdağları’nda Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller
06 Ekim 2019 | Otelimiz 0

Bilindiği üzere Kazdağları (Ege) bölgesinde evcil hayvan kabul eden oteller çok sayıda değil. Ancak evcil hayvan kabul eden oteller arasında hem yemyeşil bahçesiyle, hem de bahçesindeki birçok hayvanla İda Natura Otel öne çıkıyor. Bungalov evleri arasında kalan büyük bir bahçeye sahip olan otelimizde bazı odalarımız sadece evcil hayvan dostu misafirlerimiz için ayrılmıştır. Bazı misafirlerimiz evcil hayvan kalan odalarda konaklamayı istemedikleri için onları da düşündük ve otelimizdeki odaların ve bungalovların bir kısmına evcil hayvan alınması diğer kalan kısmına ise alınmamasını kararlaştırdık. Yanlış da anlaşılmasını istemeyiz çünkü bazı misafirlerimiz gerçekten de sağlık sebepleri nedeniyle daha önceden evcil hayvan kalmış odalarda konaklayamıyorlar. Elbette onları da düşünmek zorundayız ama yeterli miktarda odayı ve bungalov evini evcil hayvanların konaklaması için ayırdığımızı bilmenizi isteriz :)

Kazdağları Alan Kılavuzları
30 Mayıs 2018 | Bölgemiz 0

Kazdağlarına misafirler neden gelir, nasıl gezilir ve nerede konaklanır nasıl tatil yapılır? Öncelikle Kazdağları`nda otel aranırken özellikle otelin konumunu seçmeniz gerekir. Edremit bölgesinde otellere baktığımızda İda Natura Life Style Kızılkeçili Köyü`nde yani Kaz Dağı Milli Parkı sınırında bir otel olduğunu haritadan görebilirsiniz.

Evcil Hayvan Dostu Otel
30 Mart 2018 | Otelimiz 0

Dostluk arkadaşlık samimiyet sadakatlik onun için her şeyi yaparsın ama öyle bir zaman gelir ki  o dost, menfaat, çıkarlar, akraba ilişkileri, mal mülk birden dönüverir sosyal hayatta olmazsa olmazlardandır. Tabii ki teşbihte hata olmaz.

Kazdağları Yılbaşı Tatili
10 Aralık 2016 | Otelimiz 0

Zeus ile Hera’nın evlendiği efsanelerin beşiği Homeros’un İlyada’sı ‘Binpınarlı İDA’da Kızılkeçili Köyü’nde bungalow evler veya özel tasarım Yunan mitolojinde İda’nın tanrılarına ait özel odalarda Kazdağı İda Natura Otel‘e davetlisiniz.

Kazdağları‘nda yeni yıla mutlu huzurlu ve sessiz bir ortamda sevdiğinizle beraber sıcak bir ortamda sizleri ağırlamak istiyoruz.

Kazdağı İda Natura Otel’de 15 aile toplamda 30 kişi misafir kapasiteli yılbaşı programı olarak şömineli restoranımızda sizleri ağırlamak istiyoruz.

Kazdağları Doğa ve Tabiat Turizmi
10 Ağustos 2016 | Bölgemiz 0

İnsanların gereksinim ve zevklerinin değişimi ile turistlerin yeni bir turizm beklentisi ortaya çıkmıştır. Turistler artık klasik “deniz, kum ve güneş” ten uzak bireysel veya küçük gruplar halinde doğa ile iç içe bir tatil yapmak ve gittiği yörenin örf adet ve kültürünü tanımak, doğal ve kültürel güzelliklerini yerinde görmek istemektedirler.

Hasanboğuldu Sütüven Yürüyüşü
26 Mayıs 2016 | Bölgemiz 0

Kaz Dağları (İda), Homeros’un İlyada Destanı’nda bahsettiği gibi “Bin Pınarlı İda” Dağı’nda doğa yürüyüşleri benzersizdir. Kaz Dağları’nda doğa ve sağlık oteli olarak hizmet veren İda Natura Otel, Kaz Dağı eteklerinde Milli Park’ın sınırında olan Kızılkeçili Köyü’nde bulunmaktadır. Kızılkeçili Köyü Akçay’a 3 km. havaalanına 13 km. Adatepe’ye 24 km. Tahtakuşlar Etnografya Müzesi’ne ve Tuncel Kurtiz’in mezarına 12 km. Antandros (Altınoluk) kazı alanına 18 km. mesafede bulunmaktadır.

Akçay Nerede?
13 Ocak 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir Edremit ilçesine bağlı, Türkiye’nin en güzel cennet köşelerinden biri olan Akçay, dinlenirken tatil yapmanızı sağlıyor. Edremit İlçe merkezine 8 km uzaklıkta olan, her yıl on binlerce turistin tatil hayallerini gerçeğe taşıyan gerçek bir huzurdan bahsediyoruz. Akçay tertemiz havası, bol oksijeni, doğası, mavisi ve yeşili ile sizleri kucaklıyor. Tüm tatilcilerden tam puan alan Akçay nerede? Diyorsanız, Kazdağları’na Akçay Deresi’nden dökülen beyaz mermerlerden dolayı Akçay adını alarak, Edremit’e bağlı Türkiye’nin doğal kalan ender cennetlerinden olduğunu söyleyebiliriz. Akçay nüfusu 20 bin olup, turizm sezonunda 100 – 150 bin seviyelerine ulaşmaktadır.

Kazdağları Rasim Kara Tenis Turnuvası
23 Aralık 2015 | Otelimiz, Basında Biz 0

Futbol dünyasının efsane isimleri Kazdağları bölgesinin muhteşem doğasında buluştular. İsimlerini futbol tarihine altın harflerle yazdıran Rasim Kara, Mehmet Ekşi, Komando İsmail Tavis, Beşiktaş kaptanı Necdet Ergün, Akkan Karakurt, Kaleci Antalyalı Bülent Kazdağları’nda ikincisi düzenlenen Rasim KARA Tenis Turnuvası`na katıldılar. Hasanboğuldu ve Sütüven Şelalesi gibi tarihi ve kültürel güzelliklere doğa yürüyüşü yaparak bölgeyi gezdiler.

Kazdağları Trekking
05 Ocak 2016 | Otelimiz 0

Dağda trekking dediğimizde neden Kazdağları aklımıza gelir? Ülkemizde trekking yani yürüyüş yapılacak çok yer bulunmaktadır ama Kazdağları trekking farklı bir doğa yürüyüşüdür. Kazdağları doğa yürüyuşü: Oksijen yoğunluğu, Kazdağı çamlarının kokusu, endemik bitki kokuları, kızılçam ve Kazdağı göknarlarının içinden geçerek Kazdağları yürüyüş güzergahları… Çok alternatifli olması sebebiyle Kazdağları trekking, spor yapma bilincini farklı kılar.