Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

Edremit

Şu anda Edremit ile ilgili blog yazılarımızı Edremit etiketi ile aramaktasınız. Edremit hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer Edremit ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Kazdağları Sürdürülebilir Turizm
18 Haziran 2023 | Otelimiz, Bizden Haberler, Sağlıklı Yaşam 0

Sürdürülebilir Turizm destinasyonun geleceğini korumak amacıyla turizmin doğal çevreye ve yerel halk kültürüne verebileceği zararları en aza indiren, bölge ekonomisine yapacağı katkıyı en üst düzeye çıkaran uygulamalardır. Bu doğrultuda kaydettiğimiz gelişmeyi ve çalışmanın şu ana kadar olan sonuçlarını üst yönetimimiz, çalışanlarımız, konuklarımız, tedarikçilerimiz ve diğer tüm partnerlerimiz ile paylaşmayı ve böylece bu noktada yaratacağımız farkındalığı artırarak, şu ana kadar gerçekleştirebilmiş olduğumuz ve gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalarda, tüm tarafların daha fazla katılımı ile niyetlerimizi ortak hedef ve başarılara dönüştürebilmeyi amaçlamaktayız.

Kazdağı Cam Seyir Terası
05 Aralık 2021 | Bölgemiz 0

Efsanelerin dağı İDA dağı yani Kazdağları yeni bir turizm destinasyonuna imza attı. Kazdağları’nın 836 rakımlı Şahinderesi Kanyonu’na yapılan cam seyir terasında Kazdağlarımızın; zenginliğini ve güzelliğini en iyi şekilde tanıtmayı hedefliyor.

Kazdağları Sağlık Turizmi
08 Eylül 2019 | Bölgemiz, Sağlıklı Yaşam 0

Kazdağları otelleri için önemli bir kaynak olan bu akademik makale Dr.Öğretim Üyesi Gül YILMAZ (İstanbul Arel Üniversitesi) tarafından kaleme alınmıştır. Kazdağları bölgesi hakkında yazılmış olan bu makale için kendisine teşekkürü bir borç biliriz.

2018 Zeytinli Rock Festivali
27 Ağustos 2018 | Bölgemiz 0

Zeytinli Rock Festivali uzun yıllardır Akçay - Zeytinli (Edremit / Balıkesir) bölgesinde yapılan ve Türkiye`nin en büyük gençlik festivalleri arasında yer alan bir organizasyondur. Bu sene ise 29 Ağustos 2018 Salı günü başlayıp 2 Eylük 2018 Pazar günü bitecektir.

Kazdağlarında Bayram Tatili Paketi
13 Ağustos 2018 | Otelimiz 0

Kazdağları, Ege Denizi`ne hakim olan tepeleri sayesinde muhteşem bir manzaraya sahiptir. Ayrıca, Edremit Körfezi ve Çanakkale de Kazdağları bölgesi içerisinde yer aldığı için deniz açısından da avantaja sahiptir.

Kazdağları Alan Kılavuzları
30 Mayıs 2018 | Bölgemiz 0

Kazdağlarına misafirler neden gelir, nasıl gezilir ve nerede konaklanır nasıl tatil yapılır? Öncelikle Kazdağları`nda otel aranırken özellikle otelin konumunu seçmeniz gerekir. Edremit bölgesinde otellere baktığımızda İda Natura Life Style Kızılkeçili Köyü`nde yani Kaz Dağı Milli Parkı sınırında bir otel olduğunu haritadan görebilirsiniz.

Kazdağları Kızılkeçili’de Kahvaltı
21 Ekim 2017 | Otelimiz 0

Kahve altı evet yanlış duymadınız. Kahvaltının özü ve kökü budur. Kahve içmeden önce bir şeyler yemek anlamına gelen bu ifade, Osmanlı zamanlarından günümüze kadar değişerek kahvaltı olarak gelmiştir. Ülkelere ve yörelerimize göre kahvaltı kültürü çok farklılık gösterir. Ben çocukken sabah kalktığımızda sobanın üzerinde patatesli somun ekmeği kızartıp sabah sağılan süt kollu makinadan çekildikten sonra kaymağını ve babaannemin kara kovan arılarından balı sürerek yemek hayatımın en güzel kahvaltısıydı. Yanında kara zeytin ve bir de kaynamış yumurta olursa yeme de yanında yat idi benim için. Veya yufka ekmeği sobada gevretip içerisine sade yağı (tereyağ) sürüp biraz da tuluk peyniri katarak dürüm yapıp bir bardak çayla bütün aile ile birlikte yemek de ayrı bir keyifti. (1984)

Kazdağları Gezilecek Yerler
28 Şubat 2017 | Bölgemiz 0

Ülkemizin en temiz havasına sahip olduğu bilinen, yeşillikler içinde doğal bir merkez haline gelen Kazdağları, Balıkesir ile Çanakkale illeri sınırları içinde kalır. Alabildiğine yeşil, alabildiğine doğal bir coğrafya olduğu için her sene binlerce turist Kazdağları’na gelir. Ege Bölgesi ile Marmara Bölgesi arasında da bu bölgenin sınır görevi yaptığı söylenebilir. En çok merak edilen konu başlıklarından biri ise Kazdağları’nda Gezilecek Yerler ve nerelerin görülmesi gerektiğidir.

Antandros Antik Kenti
24 Ocak 2017 | Bölgemiz 0

Her yanı tarihi doku olan ülkemizde, bilhassa da mitolojik dönemlerden kalma önemli antik kentlerin yer alması insanları heyecanlandırır. Bu noktada Antandros antik kenti de adından sıkça söz ettirmektedir. Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Altınoluk’a 2 kilometre kala yer alan Antandros Antik Kenti, aynı zamanda önemli bir Troas kentidir de. Mysia ve Aiolis’i Troas’a bağlayan yolu görebilen bir yerde olan Antandros, denize dik olarak uzanan Kaletaşı Tepesi’nin zirve ve batı kısımlarının doruklarında yer alır. Yapılan kazılar ve araştırmalar bölgede önemli bir antik yaşamın olduğunu, çok çeşitli buluntuların da o dönemlere dair dikkat çekici ayrıntılara işaret ettiğini göstermektedir.

Kazdağları Yılbaşı Tatili
10 Aralık 2016 | Otelimiz 0

Zeus ile Hera’nın evlendiği efsanelerin beşiği Homeros’un İlyada’sı ‘Binpınarlı İDA’da Kızılkeçili Köyü’nde bungalow evler veya özel tasarım Yunan mitolojinde İda’nın tanrılarına ait özel odalarda Kazdağı İda Natura Otel‘e davetlisiniz.

Kazdağları‘nda yeni yıla mutlu huzurlu ve sessiz bir ortamda sevdiğinizle beraber sıcak bir ortamda sizleri ağırlamak istiyoruz.

Kazdağı İda Natura Otel’de 15 aile toplamda 30 kişi misafir kapasiteli yılbaşı programı olarak şömineli restoranımızda sizleri ağırlamak istiyoruz.

1 2 3 4 »