Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

Hasan Boğuldu Göleti

Şu anda Hasan Boğuldu Göleti ile ilgili blog yazılarımızı Hasan Boğuldu Göleti etiketi ile aramaktasınız. Hasan Boğuldu Göleti hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Eğer Hasan Boğuldu Göleti ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da tarafımızdan olarak bilgi temin etmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Kazdağları Gezilecek Yerler
28 Şubat 2017 | Bölgemiz 0

Ülkemizin en temiz havasına sahip olduğu bilinen, yeşillikler içinde doğal bir merkez haline gelen Kazdağları, Balıkesir ile Çanakkale illeri sınırları içinde kalır. Alabildiğine yeşil, alabildiğine doğal bir coğrafya olduğu için her sene binlerce turist Kazdağları’na gelir. Ege Bölgesi ile Marmara Bölgesi arasında da bu bölgenin sınır görevi yaptığı söylenebilir. En çok merak edilen konu başlıklarından biri ise Kazdağları’nda Gezilecek Yerler ve nerelerin görülmesi gerektiğidir.

Kazdağları Yılbaşı Tatili
10 Aralık 2016 | Otelimiz 0

Zeus ile Hera’nın evlendiği efsanelerin beşiği Homeros’un İlyada’sı ‘Binpınarlı İDA’da Kızılkeçili Köyü’nde bungalow evler veya özel tasarım Yunan mitolojinde İda’nın tanrılarına ait özel odalarda Kazdağı İda Natura Otel‘e davetlisiniz.

Kazdağları‘nda yeni yıla mutlu huzurlu ve sessiz bir ortamda sevdiğinizle beraber sıcak bir ortamda sizleri ağırlamak istiyoruz.

Kazdağı İda Natura Otel’de 15 aile toplamda 30 kişi misafir kapasiteli yılbaşı programı olarak şömineli restoranımızda sizleri ağırlamak istiyoruz.

Hasan Boğuldu`nun Hikayesi Efsanesi
11 Nisan 2016 | Bölgemiz 0

Kazdağları’nın en önemli hikayelerinden birisi de Hasan Boğuldu efsanesidir. Hasanboğuldu hikayesi uzun bir geçmişe dayanmakta ve bir aşk hikayesi olarak da bilinmektedir.

Edremit Körfezi’nde eskiden beri gelenek haline gelmiş çarşamba günleri kurulan yöresel pazarda, köylüler gelerek ellerindeki yetiştirdikleri ya da emek verdikleri ürünleri satar. İhtiyaçları olan ürünleri alarak da alış verişlerini gerçekleştirirdi. Bunun temelinde de Hasan Boğuldu hikayesi yer almaktadır.

Küçükkuyu Nerede
18 Ocak 2016 | Genel 0

Cennetin saklı köşesi olan Küçukkuyu havasıyla, suyuyla, eşsiz doğası ve gezilecek yerleriyle adeta büyüleyici bir masal diyarına olduğunuzu hissedeceksiniz. Hayallerinizin ötesine dokunabilecek, kendinizi bir masalın baş kahramanı hissedeceksiniz. Güneşin doğuşu ve batışının en güzel anlarını keşfedecek, yemyeşil doğasında zengin bir doğayla tanışacak, masmavi denizinde özgürlüğe kulaç atacak, tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedeceksiniz. Anlattığımız güzellikte takılıp kaldıysanız ve Küçükkuyu nerede? diyorsanız, Kazdağları’nın eteklerine gelin gibi süzülmüş, tüm ihtişamını gözler önüne seren Küçükkuyu, tarihi yüzyıllar öncesinden başlayan, gerdanını zeytin ağaçlarıyla süslemiş, oksijeni en bol, yerleşim yeri doğal, insanları samimi ve güler yüzlü, mavisi ve yeşili zengin bir tatil cennetidir.