Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

İda Natura Otel Otel Haberleri - 2. Sayfa

Haberler bölümümüzde otelimiz, şehrimiz ve bölgemiz hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Kalkınma Ajansları Tarafından Mali Destek Sağlanan Projeler Kapsamındaki İhale
22 Şubat 2019 | Bizden Haberler 0

İhaleye katılacak olan isteklilerin aşağıda belirtilen nitelikleri haiz olmaları ve tekliflerini aşağıda sayılan talimatlara uygun olarak hazırlayarak sunmaları zorunludur. Kalkınma Ajansı ile imzalamış olduğu sözleşme kapsamında mali destek yararlanıcısı, proje faaliyetlerinde belirttiği alımlarda Sözleşme Makamı olarak adlandırılacaktır. Sözleşme Makamı, aşağıda belirtilen niteliklere uygun isteklilerin seçimi konusunda azami özeni gösterecek ve ihalelerin temel satın alma kurallarına uygun olarak sonuçlandırılmasını sağlayacaktır. Kalkınma Ajansı; ihalenin şaibeli olduğu ve temel satın t kurallarının ihlal edildiği kanaatine varırsa, gerekli müdahalede bulunabilir, ihalenin yenilenmesini talep edebilir. Bu durumda projenin aksamasından ve doğabilecek maliyetlerden Kalkınma Ajansı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Kazdağları Kamp Alanları - Kazdağları Çadır - Kamp Yerleri
19 Şubat 2019 | Bölgemiz 0

Kazdağları`nda kamp yaparak doğayla baş başa kalmak sizi birçok dertten ve tasadan soyutlayacaktır. Şehir hayatı, trafik, sahte insanlar, aile sorunları, problemli ilişkiler, iş dünyasının sıkıcı halleri vb. sorunları her gün yaşıyorsunuz, değil mi? Kısa bir süre de olsa bu ortamlardan ve sizi rahatsız eden her şeyden beyninizi de boşaltarak birkaç gün kaçmaya ne dersiniz? Güneşin doğuşuyla kaybolan yıldızlar, günün ilk saatlerinde ayazı hissetmek, ateş üzerinde demleyeceğiniz hisli bir çaydanlıkta çay, mis gibi bitki ve yeşillik kokusu, kuş cıvıltıları, sonrasındaysa en önemli kısım geliyor: Kazdağları`nın ve doğanın keşfi!

Kazdağları Engelli Dostu Oteller
02 Aralık 2018 | Otelimiz 0

İnsanoğlu kaderini kendisi mi çizer yoksa kader mi insana yol çizer? Çok konuşulacak, üzerinde düşünülecek konulardır bunların hepsi...

Çocuk doğar, büyür, emekler, yürür ve böyle devam eder... İlkokul, orta okul, lise, üniversite diye ilerler gider... Durumu iyi olanlar kolejler, yurt dışı vs. daha iyi imkanlarla eğitimlerini sürdürürler. Peki doğan çocuğun elinde mi hangi şartlarda, hangi sağlık sorunlarıyla doğacağı? Nerede okuyup, nerede eğitim alacağı? Kaliteli mi yoksa kalitesiz mi? Bir yaşam sürecek her doğan çocuk tabii ki fakat nasıl olacağını bilemeyiz, sadece kader diyelim...

2018 Zeytinli Rock Festivali
27 Ağustos 2018 | Bölgemiz 0

Zeytinli Rock Festivali uzun yıllardır Akçay - Zeytinli (Edremit / Balıkesir) bölgesinde yapılan ve Türkiye`nin en büyük gençlik festivalleri arasında yer alan bir organizasyondur. Bu sene ise 29 Ağustos 2018 Salı günü başlayıp 2 Eylük 2018 Pazar günü bitecektir.

Kazdağlarında Bayram Tatili Paketi
13 Ağustos 2018 | Otelimiz 0

Kazdağları, Ege Denizi`ne hakim olan tepeleri sayesinde muhteşem bir manzaraya sahiptir. Ayrıca, Edremit Körfezi ve Çanakkale de Kazdağları bölgesi içerisinde yer aldığı için deniz açısından da avantaja sahiptir.

Kazdağları Alan Kılavuzları
30 Mayıs 2018 | Bölgemiz 0

Kazdağlarına misafirler neden gelir, nasıl gezilir ve nerede konaklanır nasıl tatil yapılır? Öncelikle Kazdağları`nda otel aranırken özellikle otelin konumunu seçmeniz gerekir. Edremit bölgesinde otellere baktığımızda İda Natura Life Style Kızılkeçili Köyü`nde yani Kaz Dağı Milli Parkı sınırında bir otel olduğunu haritadan görebilirsiniz.

Kaz Dağları Yeşilyurt Köyü
17 Mayıs 2018 | Bölgemiz 0

Kaz Dağları`nda yapacağınız muhteşem bir tatilin unutulmaz kılınmasını sağlayan Kaz Dağları Yeşilyurt Köyü sizleri büyük bir huzurla selamlayacaktır. Dünya`nın en bol oksijenli ikinci bölgesi olması, Kazdağları`nı ayrıca özel kılmaktadır. Sahip olabileceğiniz en güzel anıları biriktirip, bedensel ve zihinsel anlamda rahatlamanızı sağlayacaktır.

Evcil Hayvan Dostu Otel
30 Mart 2018 | Otelimiz 0

Dostluk arkadaşlık samimiyet sadakatlik onun için her şeyi yaparsın ama öyle bir zaman gelir ki  o dost, menfaat, çıkarlar, akraba ilişkileri, mal mülk birden dönüverir sosyal hayatta olmazsa olmazlardandır. Tabii ki teşbihte hata olmaz.

Kazdağları Kış Tatili
12 Ocak 2018 | Otelimiz 0

Hepimiz insanız öncelikle… Ve yaradılış gereği sosyal birer varlığız.

Okulların açılması ile beraber yoğun bir tempo, kalabalık şehirlerin insanı boğan, strese sokan bunaltıcı atmosferinden, araç gürültüsünden, sıkıcı ve anlamsız koşuşturmasından kısa bir süre de olsa, kendimizi biraz ödüllendirmek, hem vücudumuzu hem de zihnimizi toparlamak ve çocuklarımızla biraz daha ilgilenebilmek gerekir. Onları, balık istifi gibi servis araçlarından, hamburgerden ve en önemlisi de şu bilgisayar, cep telefonu ve tablet illetinden biraz koparıp 2 – 3 günlüğüne de olsa bir karne hediyesi olarak doğa ile tekrar tanıştırıp barıştırmaya; onlara yeşili, karı ve suyu tekrar hatırlatmaya varsanız, hemen bavulları toplayıp kafa dağıtmaya ne dersiniz?

JCI Balıkesir Kazdağları Yürüyüş Etkinliği
17 Kasım 2017 | Basında Biz 0

11 Kasım günü otele giriş sonrası yönümüzü Kaz dağları’na çevirerek; Kızılkeçili Köyün’den başlayan; Sütüven Şelalesi, Hasanboğuldu, Beyoba Köyü, Zeytinli ve tekrar Kızılkeçili’ye ulaştığımız bir rota da yürüyüş yaptık.

Eşsiz doğa manzarası ile yol boyu zeytin hasadı yapan teyzeleri selamladığımız, temiz hava, ve bol oksijen eşliğinde geçen güzel bir yürüyüştü. Bu yürüyüş sırasında; efsanelere ev sahipliği yapmış olan İda Dağı’nın hikayesini, Hera, Afrodit ve Athena’nın aralarında yapılan tarihin ilk güzellik yarışmasını, Kral Pramidos’un oğlu Paris’i Kaz Dağlar’ında ölüme terk ettiğini, Paris’in burada yarı insan yarı Tanrı olarak büyüdüğünü, Zeus’un bu dağda doğduğunu ve ünlü Truva Savaş’ını buradan izlediğini ve Hasanboğuldu’ya geldiğimizde; ova köylerinden Hasan ile dağ köylerinden Emine arasında geçen hüzünlü aşk hikayesini bizlere yaklaşık 18 km’lik rotamız boyunca eşlik eden, aynı zamanda konaklama yaptığımız İda Natura Life Style Butik Otel’in sahibi Ali Canlı’dan dinledik.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »