Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

İda Natura Otel Otel Haberleri - 5. Sayfa

Haberler bölümümüzde otelimiz, şehrimiz ve bölgemiz hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Zeytinli Nerede?
15 Şubat 2016 | Bölgemiz 0

Akçay’a sadece 15 dakika mesafede olan Zeytinli, plajı ve denizinin temizliği bakımından en nadide tatil beldeleri arasından öne çıkıyor. Yaz ayların yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Zeytinli, huzuru ve sakinliği arayanlar için davetiye çıkarıyor. Tüm bu huzuruna rağmen modern gelişime de açık olan belde, görenleri kendine hayran bırakıyor. Doğası ve modern bir görsellik silsilesi olan Zeytinli nerede? diyorsanız, Edremit ilçesine bağlıdır diyebiliriz. Edremit’in bir mahallesi olan Zeytinli, Akçay ve Edremit arasında kalmaktadır. Zeytinli ismini bölgede yoğun bir şekilde yetiştirilen zeytinden almaktadır ki genel olarak Edremit ilçesi bir zeytin cennetidir. Kaz dağları eteklerine yayılmış Zeytinli Köyü / Beldesi ya da yeni büyükşehir belediyeleri yasasıyla mahallesi sahil bandıyla turizm açısından deniz severlerin en çok tercih ettiği bölgelerden biri olmuştur. Yazın sıcak aylarında soğuk ve tertemiz denizinde mavinin her tonuna özgürce kulaç atarak, tatilin tadını doyasıya çıkarabileceksiniz.

Yeşilyurt Nerede
12 Şubat 2016 | Bölgemiz 0

Kaz Dağları eteklerine usulca yayılmış bir masal diyarı Yeşilyurt, görenleri kendine hayran bırakıyor. Çanakkale’de yer alan ve mistik bir dokuya sahip olan Yeşilyurt köyü doğal doğallığından hiçbir şey kaybetmemiştir. Zeytin ve çam ağaçlarıyla süslenmiş Yeşilyurt, huzur ve sakin bir ortam arayanlar için kapılarını sonuma kadar açmaktadır. Edremit Körfezi’nin sonunda yer alan İzmir – Çanakkale yolu üzerinde bulunan oksijeni en bol Kaz dağları batı ucunda sizleri selamlıyor. Oldukça ilginç ve görenleri kendine hayran bırakan özellikleriyle öne çıkmaktadır. Dünyanın en fazla oksijen barındıran ikinci yeri olan Kaz Dağları’nın eteklerinde dinlenmek ve huzur arayanları selamlıyor. Yeşilyurt Köyü içinde yer alan evler doğal yapısı bozulmamış taşlarla çevrilidir. Yaz boyunca yüzünüzü okşayan tatlı bir esintiyle karşılaşır, doğal kaynaklarıyla beslenir, birkaç günlük tatilinizin hiç bitmesini istemezsiniz.

Altınoluk Gezilecek Yerler
09 Şubat 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir Edremit’in en nadide ve gözde tatil beldelerinden biri olan ve sakin sokakları ve huzurlu tadıyla ruhunuzu okşayan bir tatilin adresi Altınoluk sizleri davet ediyor. Yüzünüze çarpan hafif meltemi ruhunuzda hissedecek, zeytin ağaçları silsilesi içinde bir masal diyarında gibi hissedeceksiniz. Altınoluk’ta geçireceğiniz birkaç günlük tatil gezintisinde, görmeden geriye dönmemeniz gereken tarihi ve doğal güzellik fışkırmaktadır. Bu güzellik deryasında efsanevi bir aşka ev sahipliği yapmış Hasanboğuldu Göleti ve onu takip eden Sütüven Şelalesi akla ilk gelen isimler arasındadır. Altınoluk kanyonu Şahindere uçsuz bucaksız görsel bir şölene katılmanızı sağlayarak sizleri selamlıyor. Kazdağları’ndan itibaren Edremit Körfezi’ne kadar uzanan, bol oksijenli kanyon, dinlenme ve yürüyüş amaçlı olarak ev sahipliği yapıyor. Altınoluk gezilecek yerler bakımından Türkiye’nin en güzide beldeleri arasına girmeyi başarmıştır. Tarihi ve doğal gelişen mimarisi ile ayrıca göz doldurmaktadır.

Güre Nerede?
16 Haziran 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir Edremit iline bağlı olan Güre, Edremit Körfezi’nde yer alır. Edremit’e 12 km uzaklıktaki belde, oldukça popüler ve huzurlu bir tatil beldesi olarak bilinmektedir. Bunun yanı sıra, Güre otelleri de bölgenin en bilindik otelleri arasında yer alır. Çünkü Güre kaplıcaları sadece Balıkesir çapında değil, tüm ülkece bilinmektedir. Kaplıcalarda keyif yapmak ya da Kazdağları içerisinde sağlık bulmak için Güre otelleri aklınızdaki ilk tercih olmalıdır.

Kazdağları dünyanın en çok oksijenini üreten bölgelerinden biri olmaktadır. Kaz Dağları’nın oksijen cenneti olması itibariyle, bölgeye gelenler oldukça sağlıklı günler geçirecekler. Güre nerede sorusunu soruyorsanız, Kaz Dağları Milli Park eteklerine bir "gelin" gibi yayılmış olduğunu belirtebiliriz. Gezip görülecek yerler bakımından oldukça zengin olan belde, kaplıcaları bakımından da çok ünlüdür. Her mevsim turistlere kapılarını açan saklı cennet, Türkiye’nin en bol kaynaklı beldeleri arasındadır.

Ayvacık Nerede?
27 Ocak 2016 | Bölgemiz 0

Çanakkale ilinin bir İlçesi olan Ayvacık hayallerinizde yaşayan bir güzelliği gerçeğe taşımaktadır. Ayvacık Nerede diyorsanız, topraklarının bir kısmı Ege, bir kısmı Marmara Bölgesi sınırları içinde yer alır. Tarım ve turizmle geçinen Ayvacık, Gülpınar ve Küçükkuyu zeytincilikle ön plana gelmektedir. Yaz aylarında serin denizinde serinleyebilir, tarihi doğası ve doğal güzellikleriyle, kültürüyle eşsiz bir güzelliğe sahip olmaktadır. Ayrıca Ayvacık Behram Köyü içinde bulunan Assos kenti kalıntıları olarak, en değerli tarihsel yapılara sahip olmaktadır. Huzur dolu bir güzelliğin içinde yer alacak, bir masal köyünü keşfe çıkacaksınız.

Altınoluk Nereye Bağlı?
22 Ocak 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir iline bağlı olan Altınoluk, Türkiye’nin bağrından fışkıran bir güzellik deryasıdır. Özellikle yaz aylarında cıvıldayan Altınoluk, Balıkesir Edremit’in incisi olarak turizm sektörüne damgasını vurmaktadır. Bol yeşili ve denizi ile ünlü olmanın yanı sıra, doğal yapısı ve tarihi mimarisi doğal kalmış nadide güzellikler arasındadır. Altınoluk nereye bağlı diyorsanız yazımızı okumaya devam edelim. 1957 yılında belde olan Altınoluk hizmetlerine daha geniş bir yelpazeyle devam etmektedir. Geçtiğimiz dönemde büyük şehir yasasıyla Balıkesir’in büyük şehir belediyesi olmasından sonra Altınoluk, belde vasfını kaybederek Edremit ilçesinin bir mahallesi olmuştur.

Küçükkuyu Nerede
18 Ocak 2016 | Genel 0

Cennetin saklı köşesi olan Küçukkuyu havasıyla, suyuyla, eşsiz doğası ve gezilecek yerleriyle adeta büyüleyici bir masal diyarına olduğunuzu hissedeceksiniz. Hayallerinizin ötesine dokunabilecek, kendinizi bir masalın baş kahramanı hissedeceksiniz. Güneşin doğuşu ve batışının en güzel anlarını keşfedecek, yemyeşil doğasında zengin bir doğayla tanışacak, masmavi denizinde özgürlüğe kulaç atacak, tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedeceksiniz. Anlattığımız güzellikte takılıp kaldıysanız ve Küçükkuyu nerede? diyorsanız, Kazdağları’nın eteklerine gelin gibi süzülmüş, tüm ihtişamını gözler önüne seren Küçükkuyu, tarihi yüzyıllar öncesinden başlayan, gerdanını zeytin ağaçlarıyla süslemiş, oksijeni en bol, yerleşim yeri doğal, insanları samimi ve güler yüzlü, mavisi ve yeşili zengin bir tatil cennetidir.

Akçay Nerede?
13 Ocak 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir Edremit ilçesine bağlı, Türkiye’nin en güzel cennet köşelerinden biri olan Akçay, dinlenirken tatil yapmanızı sağlıyor. Edremit İlçe merkezine 8 km uzaklıkta olan, her yıl on binlerce turistin tatil hayallerini gerçeğe taşıyan gerçek bir huzurdan bahsediyoruz. Akçay tertemiz havası, bol oksijeni, doğası, mavisi ve yeşili ile sizleri kucaklıyor. Tüm tatilcilerden tam puan alan Akçay nerede? Diyorsanız, Kazdağları’na Akçay Deresi’nden dökülen beyaz mermerlerden dolayı Akçay adını alarak, Edremit’e bağlı Türkiye’nin doğal kalan ender cennetlerinden olduğunu söyleyebiliriz. Akçay nüfusu 20 bin olup, turizm sezonunda 100 – 150 bin seviyelerine ulaşmaktadır.

Altınoluk Nerede?
08 Ocak 2016 | Bölgemiz 0

Balıkesir şehrinin Edremit ilçesinin en güzide bölgesi olan Altınoluk, dinlenme ve tatiliniz için en ideal gezi rotanızdan biridir. Altınoluk Nerede diye merak ediyorsanız ve gitmek istiyorsanız, Kuzeyinde bulunan bol oksijenli Kaz dağları sizleri selamlayacak, güneyinde Ege Denizi Edremit Körfezi’yle görsel bir şölen yaşatacak. Mavi ve yeşilin muhteşem buluşmasına tanıklık edecek, hayranlığınızı bir ömür boyu taşıyacaksınız. Yılın her mevsimi yeşil doğasından hiçbir şey kaybetmeyen Altınoluk, keyifli bir gün geçirmeniz için gerekli tüm donanıma sahiptir. Ayrıca tarihi ve doğal güzellikleri bakımından çok zengindir ve kendine hayran bırakacak güzellikler cennetine sahiptir. Kazdağları‘nın kaynak suları Altınoluk çeşmelerinden akmaktadır. Masmavi Ege Denizi ile benzersiz sahiller ve plajlara sahip, Mitolojide “ışıklar sahili” olarak bilinen cennetten bir köşe sizleri bekliyor.

Turizm Yatırım Dergisi Kazdağları Otelleri Haberimiz
26 Aralık 2015 | Otelimiz, Basında Biz 0

Otel ve turizm sektörünün önde gelen yayınlarından birisi olan Turizm Yatırım Dergisi, geçtiğimiz sayılarında İda Natura Kazdağları Butik Otel için güzel bir haber paylaştı. Dergide bizimle ilgili olarak çıkan bu güzel haber bizleri onurlandırdı ve daha iyisi için çalışmalara motive etti. Her gün bir önceki günden daha iyi hizmet etmeyi amaçlayan otelimiz, değerli misafirleri sayesinde sürekli olarak büyüyor ve gelişiyor. İsterseniz haber detaylarını gelin birlikte inceleyelim.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »