Rezervasyon ve İletişim: 0266 384 8282, 0538 615 1515
Güvenli ödeme sistemiyle tek çekim veya taksitle rezervasyon yapabilirsiniz.

İda Natura Otel Otel Haberleri - 6. Sayfa

Haberler bölümümüzde otelimiz, şehrimiz ve bölgemiz hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Kazdağları Rasim Kara Tenis Turnuvası
23 Aralık 2015 | Otelimiz, Basında Biz 0

Futbol dünyasının efsane isimleri Kazdağları bölgesinin muhteşem doğasında buluştular. İsimlerini futbol tarihine altın harflerle yazdıran Rasim Kara, Mehmet Ekşi, Komando İsmail Tavis, Beşiktaş kaptanı Necdet Ergün, Akkan Karakurt, Kaleci Antalyalı Bülent Kazdağları’nda ikincisi düzenlenen Rasim KARA Tenis Turnuvası`na katıldılar. Hasanboğuldu ve Sütüven Şelalesi gibi tarihi ve kültürel güzelliklere doğa yürüyüşü yaparak bölgeyi gezdiler.

Turob Dergisi Kazdağları`nda Natura Life Style Otel
17 Aralık 2015 | Basında Biz 0

Turizm sektörünün en büyük kuruluşlarından olan TUROB – Turistik Otelciler, Yatırımcılar ve İşletmeciler Birliği‘ne ait Turob Dergisi geçtiğimiz sayılarında özel olarak İda Natura Life Style Kazdağları Butik Otel hakkında bir yayın paylaştı. Bu paylaşımdan dolayı bir hayli gurur duyduk ve butik otel konseptimizin kalitesini böylesine güçlü bir derginin detaylandırması da bizleri gerçek manada onure etti. Turob Dergisi’nin paylaştığı bu yazıyı siz değerli misafirlerimize de aktarmak isteriz.

Kazdağları`nı Ziyaret Etmek İçin 5 Neden
04 Aralık 2015 | Otelimiz, Bizden Haberler 0

Kaz Dağı (Kazdağları, Kaz Dağları ya da İda Dağı) Türkiye’nin en önemli oksijen kaynağı. Öyle ki, çevreci kişilerin ve kuruluşların eylemleriyle sık sık medyada kendisine yer buluyor. Bu insanlar neden Kazdağları’nı korumaya çalışıyorlar ki? İşleri güçleri yok herhalde, oralarda boş boş vakit geçiriyorlardır diyebilirsiniz. Aslında, hiç de öyle olmadığını konuya göz attığınızda görebilirsiniz çünkü Kazdağları hem dünya hem de biricik ülkemiz için çok önemli bir yere sahip, Türkiye’nin oksijen bakımından en zengin ormanıdır kendisi. Haliyle, tüm coğrafi terimler ele alındığında da en zengin oksijen kaynağı, doğal güzelliği. Yani Kazdağları insanlık için önemli, hem de çok ama çok önemli. Senin için, benim için, bizim için, çocuklarımız hatta torunlarımız için de çok önemli. Onu kaybetme gibi bir aptallık yapma lüksüne sahip değiliz, kaybedemeyiz. Bu doğal harikayı yerinde görerek, sizi de bir Kazdağları sevdalısına dönüştürmek istiyoruz, ciddiyiz.

Bungalov Ev Nasıl Yapılır?
24 Kasım 2015 | Otelimiz, Bizden Haberler 0

Kazdağları ahşap bungalov nedir? sorusu ile yazımıza başlayabiliriz.

Bahçe içerisinde doğa ile baş başa tek katlı tamamı ahşaptan yapılan, önünde en az iki kişilik balkonu bulunan doğa harikası bir yaşam alanıdır ahşap bungalovlar. Ahşap bungalov zemininde bazen beton kullanılır, ama tavsiye edilmez. Yerden 40-50 cm yüksekte inşa edilir. Kazdağları bölgesindeki oksijen yoğunluğu, endemik bitki kokuları ve Kazdağı çam kokusu ile birleştiğinde ahşap bungalovda tatilin keyfine diyecek yoktur.

Akçay Hakkında
18 Kasım 2015 | Genel 0

Yaz sezonunda nüfusu 400.000’e ulaşan Akçay, Kazdağları / Balıkesir – Çanakkale yöresinde en gözde tatil beldelerinden birisidir. Edremit Körfezi’nin tam olarak göbeğinde tatil yapmak isteyen kişilere ev sahipliği yapan Akçay’ın bir çok yerinden Kazdağları’nı görmeniz mümkündür. Pansiyonculuk kültürünü ve sıcak aile ortamını daha çok görebileceğiniz bir yerdir ve Türkiye’de en çok ikinci evine sahip olan insanların ikinci evlerine sahip olduğu beldemizdir.

Kazdağları Trekking
05 Ocak 2016 | Otelimiz 0

Dağda trekking dediğimizde neden Kazdağları aklımıza gelir? Ülkemizde trekking yani yürüyüş yapılacak çok yer bulunmaktadır ama Kazdağları trekking farklı bir doğa yürüyüşüdür. Kazdağları doğa yürüyuşü: Oksijen yoğunluğu, Kazdağı çamlarının kokusu, endemik bitki kokuları, kızılçam ve Kazdağı göknarlarının içinden geçerek Kazdağları yürüyüş güzergahları… Çok alternatifli olması sebebiyle Kazdağları trekking, spor yapma bilincini farklı kılar.

Tuz Odası Kampanyası
04 Kasım 2015 | Otelimiz, Kampanyalar 0

İda Natura Life Style, Kazdağları çevresinde bulunan butik oteller içinde antik-modern bir nostaljiyi siz konuklarına sunarken, yalnız konforunuz, huzurunuz, eğlenceli bir atmosferde dinlendirici bir tatil yaşamanızı değil, aynı zamanda sağlığınızı da ön plana çıkaran bir vizyon sergileyerek hizmet vermektedir.

Konu Kazdağları Tatili olduğunda akla ilk gelen temiz hava, muhteşem bir tabiat ve unutulmaz bir huzurdur.

Kazdağları Otelleri Size Doğal Yaşamın Kapılarını Aralıyor
24 Ekim 2015 | Otelimiz 0

Doğal ortamda tatil yapmak isteyenler için Kazdağları otelleri en uygun seçenekleri sunuyor. Kazdağları’nın eteklerinde bulunan oteller sayesinde doğa içinde huzurlu bir tatil sizleri bekliyor. Doğa yürüyüşleri, bisiklet turları, kazdağları jeep safarileri yaparak tatile renk katmak isteyenler için bu imkanlar da sunuluyor. Bu şekilde şehirden uzak ve gürültüsüz bir ortamda huzur içinde tatilinizi istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Kazdağları eteklerinde doğa içinde butik otelde istediğiniz gibi konforlu bir tatil yaparak dinlenebilirsiniz. Bungalovlar da kalmak isteyenler için bu ağaç evlerde keyifli bir tatilin yanında doğanın tam ortasında olmak da unutulmaz anların yaşanmasına olanak sağlamaktadır.

Sonbaharda Kazdağları
18 Ekim 2015 | Genel 0

Biga Yarımadası’na uzanan Kaz Dağları; batıda Dede Dağı, ortada Kaz Dağlarını oluşturan üç tepesi (Babadağ, Karataş Tepe, Sarıkız Tepesi), doğuda Eybek Dağı, kuzey doğusunda ise Kocakatran Dağı ile Gürgen Dağları’ndan ibarettir.

Kazdağları’nın çevresinde yerleşim yerleri oldukça azdır. Kazdağları ormanlık alanlardan oluşur. En ünlü ağaçları sadece bu dağda yetişen Kaz Dağı göknarıdır. Bunun yanında meşe ağaçları, kestane ağaçları, gürgen ağaçları ve karaçam ağaçları Kazdağları’yla bütünleşmiş temiz ve doğal havasının nedeni olmuştur.

Balayı Otelleri
14 Ekim 2015 | Otelimiz 0

Büyük gün geldi çattı kahveler içildi. E tabii gençler anlaşmış ailelere ne demek düşer ki evetten başka? :)

Başladı telaşeler, düğün salonuydu, çeyiziydi, davetiyeler, damatlık, gelinlik, ev, beyaz eşya derken bu yorgunlukta birde düğün günü geldi. Takısıydı pastasıydı yüzüğüydü yepyeni bir hayatın ilk adımları atıldı bile. Tabii, kim ne takmış burasıda önemli :)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »